Ylpeydellä Turusta

HC TPS:n uusi slogan korostaa paikallisuutta ja mustavalkoista yhteenkuuluvuutta.

Turun Palloseura on aina halunnut tuoda esiin arvojaan. Menestys on enemmän kuin vain sarjataulukon sijoitus. Se voi olla myös yhteiskunnallista vaikuttavuutta ja vastuullista toimintaa, joka jättää jälkensä positiivisella tavalla. 

Meidän seurassamme on tilaa jokaiselle ja jokainen voi kokea olevansa osa TPS-perhettä. Tässä seurassa jokainen saa olla juuri sellainen kuin on. Tästä olemme ylpeitä. Jokainen ottelu ja mukaan harrastukseen kannustettu lapsi tai nuori on tilaisuus kirjoittaa uusi luku kaupungin urheilulliseen tarinaan ja jättää jälkensä jääkiekon rikkaaseen perinteeseen.

”Ylpeydellä Turusta” ei koske ainoastaan joukkuetta, vaan se liittää myös koko kaupungin mukaan. Turku on kaupunki, jolla on rikas historia ja vahvat perinteet. Uusi slogan kunnioittaa tätä historiaa ja tuo sen osaksi organisaation tarinaa. Jääkiekko on enemmän kuin vain urheilua; se on intohimoa, yhteisöllisyyttä ja kunnianhimoa. ”Ylpeydellä Turusta” ei yhdistä pelkästään pelaajia ja kannattajia, vaan se kiteyttää myös organisaation arvot, identiteetin ja syvän siteen kotikaupunkiimme.

Slogan ei ole vain lause – se on lupaus sitoutua toimimaan yhdessä ja edustamaan kotikaupunkiamme ylpeydellä, intohimolla ja nöyrästi työtä tehden. Kannattajat, paikalliset yritykset ja yhteisöt voivat tuntea ylpeyttä TPS:n saavutuksista ja olla mukana luomassa hyvinvointia.                        

Ylpeydellä Turusta,

Turun Palloseura

Aloita kirjoittaminen ja paina Enter

Pääyhteistyökumppanit