Voitokas ilta Gatorade Centerissä

Lauantai-ilta tarjosi maalintekoharjoituksia.

TPS-JYP 4-0 (0-0, 3-0, 1-0)

TPS-turnauksen toinen päivä alkoi turnauksen finaaliottelulla. Ottelussa kohtasivat HPK ja KalPa. Hämeenlinnalaiset johtivat maalimäärältään suurta ottelua koko 60-minuuttisen ajan ja lopulta varmistivat turnauksen voiton 6-5-numeroin.

Päivän toisessa ottelussa Turun Palloseura kohtasi Jyväskylän JYPin. Illan ottelussa Markus Nurmi teki paluun mustavalkoisten kokoonpanoon oltuaan sivussa perjantain kamppailusta.

Ottelu alkoi eilistä peliä tasaisemmissa merkeissä ja peliä pelattiin kummassakin kenttäpäädyssä. Ottelun ensimmäisen kymmenminuuttisen komeimmasta suorituksesta vastasi Palloseuran maalilla pelannut Eetu Anttila upealla torjunnallaan. Erän puolivälissä Palloseura pääsi pelaamaan ylivoimaa. Mustavalkoiset rakensivat muutaman näyttävän paikan, mutta maalinteossa ei onnistanut. Ensimmäisessä erässä ei maaleja syntynyt.

TPS pääsi aloittamaan toisen erän kahden miehen ylivoimalla. Kauaa ei maalia tarvinnut odottaa, kun näyttävän syöttökuvion päätteeksi Aarne Talvitie naulasi kiekon JYPin reppuun. Ylivoimailoittelu sai jatkoa varsin pian, kun vain vajaa minuuttia myöhemmin Vili Munkki laukoi kiekon ohi JYP-maalia vartioineen Leinosen. Hunajata soi kolmannen kerran, kun Viljami Marjala onnistui maalinteossa Jasper Lindstenin syötöstä. Toisessa erässä maaleja ei enempää nähty, vaikka myös JYP pääsi ylivoimapeliä kokeilemaan.

Kolmas erä alkoi tasaisemmissa merkeissä. Maalia saatiin odottaa aina erän toiselle puoliskolle. Ajassa 53:10 Emil Johansson onnistui maalinteossa Ruben Rafkinin ja Jere Jokisen syötöistä. Enempää maaleja ei illan ottelussa nähty. Eetu Anttila venyi Palloseuran maalilla näyttävään nollapeliin ja illan lopputulokseksi 4-0.

Seuraavan kerran harjoituskaudella pelataan ensi viikon perjantaina, kun Rauman Lukko saapuu haastamaan kotikaukalossa jatkavaa Turun Palloseuraa.