Viikkoennakko: Liiga-kausi alkaa!

Pitkä odotus loppuu ja tosipelit isketään käyntiin!

Aurajoessa on vettä virrannut sen jälkeen, kun viimeksi Gatorade Centerissä pelattiin pisteistä; tarkalleen ottaen 184 päivää. Kesä on muuttunut syksyksi ja se tarkoittaa vain yhtä asiaa. Liigan runkosarja alkaa ja kiekkohuuma yltyy! Kauteen valmistavat ottelut on harjoiteltu ja uudet pelikirjat on rustattu valmiiksi tosipelejä varten.

Turun Palloseura iskee alkavaan runkosarjaan uuden päävalmentajan komennossa. Pelaajistossa on tapahtunut muutoksia ja valmistelut on hiottu huippuunsa. Harjoituskaudella mustavalkoiset pelasivat yhteensä yhdeksän ottelua, joista kuusi päättyi voitokkaasti. Täysosumia syntyi 21 ja päästettyjen maalien sarakkeeseen kirjattiin vain 12 maalia.

Harjoitusotteluissa Seuran parhaana pistemiehenä kunnostautui Petrus Palmu. Tälle kaudelle Palloseuraan palannut Palmu kirjautti yhdeksään otteluun kahdeksan (2+6) pistettä. Eniten maaleja valmistavissa otteluissa teki kapteenistoon ensimmäisellä kaudellaan Seurassa valittu Aarne Talvitie (4).

Tulevan viikon ohjelman jokainen on varmasti kirjannut jo hyvissä ajoin almanakkaan. Kausi 2023-2024 alkaa kahdella vierasottelulla. Keskiviikkona kiekko tippuu jäähän Jyväskylässä kauden ensimmäisen ottelun merkeissä ja perjantaina pisteistä pelataan Hämeenlinnassa. Punakynämerkintä kalenteriin kuitenkin piirretään lauantain kohdalle, sillä silloin on kotiavauksen aika!

Liiga-kauden avausviikko huipentuu kotikaukalossa perhepelin merkeissä! Runkosarjan ensimmäisessä kotiottelussa vastaan asettuu Vaasan Sport ja Gatorade Center herää jälleen täyteen loistoonsa!

Liput Liiga-kauden kotiavaukseen löydät tietenkin osoitteesta TPS.LIPPU.FI

Aloita kirjoittaminen ja paina Enter

Pääyhteistyökumppanit