Uuden kauden alussa

Päävalmentaja on tyytyväinen joukkueen tilanteeseen

Turun Palloseuran liigamiehistö palasi tänään tositoimiin, kun joukkue oli kasassa ensimmäistä kertaa kokonaisuudessaan. Mukana olivat myös viimeisimpänä joukkueeseen liittyneet Aidan Dudas sekä Paul DeNaples.

”Meillä on hyvä tilanne! Olen todella tyytyväinen, että saimme vielä viimeiset palat Pohjois-Amerikasta. Koko joukkue heti jalkeille ensimmäisenä päivänä!” TPS:n päävalmentaja Tommi Miettinen kommentoi.

Palloseura kärsii myös muutamasta poissaolosta, kun sivussa ovat hyökkääjät Lauri Korpikoski ja Aarne Intonen sekä puolustaja Jimi Suomi.

”Korpikosken tilanne on nyt sellainen, että hän ei todennäköisesti tällä kaudella pysty pelaamaan ja siihen olemme varautuneet. Kyseessä on uran jatkoa uhkaava vamma. Intonen ja Suomi taas toipuvat operaatioista,” päävalmentaja kertoo.

”Poissaoloja tulee ja niiden kanssa on elettävä. Painopisteenä tällä kaudella on, että pystyisimme pitämään pelaajat paremmin kaukalossa,” Miettinen jatkaa.

Aikaa ei ole hukattavaksi yhtään, sillä ensimmäisen kerran tositoimet odottavat jo perjantaina Rauman Pitsiturnauksessa.

”Pitää nopeuttaa tiettyjä juttuja. Täytyy olla vähän enemmän jäällä, kuin tavallisesti tässä kohdassa olisimme. Jäällä meitä kuitenkin mitataan,” Miettinen päättää.

Aloita kirjoittaminen ja paina Enter

Pääyhteistyökumppanit