TPS:n naiset taipuivat toisessa osaottelussa

Historiallinen kotivoitto Kiekko-Espoosta jäi vielä odotuttamaan itseään.

Turun Palloseura isännöi Kiekko-Espoota ensimmäisen kerran välieräsarjassa. Joukkueiden ensimmäinen välienselvittely pelattiin keskiviikkona Espoossa ja kamppailu kirjattiin runkosarjan voittajan nimiin lukemin 5–1. Palloseura lähti hakemaan historiallista voittoa kotikaukalosta ja sitä kautta tasoittamaan puntteja.

Historian saatossa TPS:n Naiset ovat voittaneet Kiekko-Espoon kahdesti, ja molemmilla kerroilla vieraskentällä. Oli siis jo korkea aika muuttaa tilastoa ja napata voitto kotikentällä, mutta lauantai-iltana Marli Areenalla mestarisuosikilla oli sanansa sanottavana historian uudelleenkirjoitukseen.

Ottelu alkoi huonoimmalla mahdollisella tavalla, sillä espoolaiset siirtyivät johtoon vain 19 sekunnin pelin jälkeen. Palloseuran ranskalaishyökkääjä Estelle Duvin kuitenkin huudatti kotiyleisöä kaksi minuuttia avausmaalin jälkeen ja toi mustavalkoiset tasoihin.

Sitten oli Elisa Holopaisen aika astua esiin ja Kiekko-Espoon pistelinko napautti kaksi maalia ensimmäiseen erään. Koko ottelussa Holopainen kirjautti tehot 4+1 ja jäi siten paitsi vain yhdestä espoolaisten tekemästä maalista.

Kiekko-Espoo voitti jokaisen erän ja siten Estelle Duvinin tekemä toinen maali jäi laihaksi lohduksi. Loppulukemat Marli Areenalla kirjattiin lopulta 2–6 ja Kiekko-Espoolla on huomenna mahdollisuus katkaista ottelusarja Espoossa.