TPS:n kiekkoselostukset jatkossa uudelta Classic Hits -radiokanavalta 

Mustavalkoinen ääni Markku Silvennoinen jatkaa selostajana yhdessä aisaparinsa Jarkko Laitisen kanssa.

Turun Palloseuran edesottamuksia Liigassa voi seurata tulevalla kaudella Turun seudulla uuden radiokanava Classic Hitsin taajuudelta 88,3 MHz. Kaikki ottelut ovat kuultavissa suorana myös nettiradion välityksellä.

Ottelupäivinä kuulet Classic Hitsin Turun taajuudelta pohjustusta peleihin pitkin päivää. Otteluiden selostuksesta huolehtii itseoikeutetusti Markku Silvennoinen:

”Päällimmäinen tunne on ehdottomasti kiitollisuus luottamuksesta, jota sekä Sanoma että TPS minua kohtaan ovat osoittaneet. Olen saanut Tepsin matkassa elää vuosien ajan pikkupojan hullua unelmaa ja koen, että minulla on bensaa tankissa vielä valtavasti, joten en voisi olla iloisempi siitä, että saan jatkaa tässä kunniatehtävässä.”

TPS:n puolella Silvennoisen jatko oli erityisen toivottu:

”Olemme iloisia uudesta yhteistyöstä! Meille oli alusta lähtien selvää, että haluamme Markun jatkavan TPS-selostajana. Mustavalkoinen äänemme on selostanut TPS:n pelejä jo 9 vuoden ajan ja on hienoa, että hän pääsee aloittamaan kymmenennen kauden kanssamme!” HC TPS Turku Oy:n toimitusjohtaja Aki Holma kertoo.

Maaliskuun lopussa aloittanut Classic Hits soittaa kaikki klassikkohitit 60-80 -luvuilta mennen niin Queenista Bruce Springsteeniin kuin Madonnasta Elton Johniinkin sekä Beatlesistä Elvikseen.

Kanavan ohjelmapäällikkö Juha Kortelainen näkee TPS:n olevan klassikkoasemassa suomalaisten urheiluseurojen keskuudessa:

”Harva urheiluseura Suomessa omaa yhtä vahvaa brändiä kuin Turun Palloseuralla on. Klassikkoasemastaan huolimatta seura ja joukkue on vahvasti kiinni nykyhetkessä ja toimii rohkeasti niin kaukalossa kuin sen ulkopuolella. TPS herättää tunteita siinä missä tekevät klassikkohititkin.”

Otteluselostukset käynnistyvät jo Turun Palloseuran harjoitusturnauksesta 11.-12.8., jossa mukana ovat Tepsin lisäksi JYP, KalPa ja HPK.

Lisätiedot:

Aki Holma
HC TPS Turku Oy, toimitusjohtaja
aki.holma@tps.fi
p: 040 – 585 4100

 

Juha Kortelainen
Classic Hits, ohjelmapäällikkö
juha.kortelainen@nelonenmedia.fi
p: 040 – 717 6246

 

 

Aloita kirjoittaminen ja paina Enter

Pääyhteistyökumppanit