Ristorante Dennis tekee paluun kumppaniksi

Ristorante Dennis Turun Palloseuran pääyhteistyökumppaniksi

Turun Palloseuran ensi kauden myyntityö jatkuu kuumana ja uutena kumppanina remmiin liittyy uudelleen avattu Ristorante Dennis, jonka myötä ravintola on yksi Turun Palloseuran pääyhteistyökumppaneista ensi kaudella. Yhteistyön kautta Dennis tulee muun muassa näkymään TPS:n ottelutapahtumassa. Yhteistyö esiteltiin eilisen pelaajajulkistusvideon yhteydessä.

”Hienoa päästä tekemään yhteistyötä turkulaisen ravintolan kanssa, jossa juuri paikallisuus ja perhekeskeisyys ovat keskiössä. Dennis huokuu turkulaista nostalgiaa ja on meille luontainen yhteistyökumppani”, kertoo Turun Palloseuran toimitusjohtaja Aki Holma.

”Turku on tunnettu Pyhästä Kolminaisuudesta eli Denniksestä, Tepsistä ja Turun tuomiokirkosta. Hieno jatkaa tätä yhteistyötä, joka alkoi jo kauan sitten Kupittaalla”, Kim Rafkin linjaa.

Ravintola avattiin alun perin vuonna 1975 Linnankadulle Turkuun, ja on nyt monen mutkan kautta palannut juurillensa alkuperäiseen toimitilaan. Uudistetussa ravintolassa on 120 asiakaspaikkaa ja lisäksi sisäpihalle avataan pieni terassi. Ravintola on auki viikon jokaisena päivänä ja lounasta tarjoillaan arkisin klo 11–14.

Aloita kirjoittaminen ja paina Enter

Pääyhteistyökumppanit