Otteluinfo: TPS-Sport

Kotiavaus on spektaakkeli, jota et halua jättää väliin!

Lauantaina Gatorade Centerissä pelataan pitkästä aikaa pisteistä, kun uusi Liiga-kausi alkaa ottelulla Vaasan Sportia vastaan. Ottelu on samalla myös kauden ensimmäinen perhepeli, eli jälleen kerran ohjelmaa on luvassa koko perheelle!

Suomen suurin ilmainen sisäleikkipuisto, Hunajamaailma on auki. Hunajamaailman 600 neliön leikkitila on avoinna kaikille alle 7-vuotiaille. Hunajamaailmassa on myös omat ohjaajat, jotka vastaavat lasten turvallisuudesta ja leikkimisen sujuvuudesta. Yli 3-vuotiaat voi jättää ohjaajien valvontaan ilman vanhempien läsnäoloa. Hunajamaailma on auki kolmannen erän alkuun saakka.

Luvassa myös kasvomaalausta, pomppulinna, poniajelua sekä kylttipiste, jossa voi tehdä kannatuskyltin TPS:lle tai vaikkapa omalle suosikkipelaajallesi.

G-katsomon taakse on auennut uusi nuorten nurkka. Testaa taitosi nopeuspelissä, haasta kaverisi ilmakiekossa ja riko ennätyksiä nyrkkipallon parissa!

Muistathan, että kotiavaus on myös TPS:n uuden alkushow’n maailman ensi-ilta!

Gatorade Centerin ravintolatarjonta on myös uudistunut ja laajentunut sitten viime näkemän. Tule maistamaan uudet burgerit, paluun tehnyt ja suursuosion saavuttanut texmex-buffet sekä kolmanteen kerrokseen auennut MUU-kioski!

OVET AUKI OTTELUUN: 15:30
OTTELU ALKAA: 17:00

PYSÄKÖINTI: Ilmainen parkki ensimmäiset 30min ovien avaamisen jälkeen.

BUSSIT: Saavut otteluun vaivattomimmin Fölillä. Linja 100 kuljettaa ottelukatsojat suoraan Gatorade Centerin oville. Ensimmäinen bussi lähtee keskustasta 1h 20min ennen ottelun alkua. Seuraavat bussit kulkevat pysäkiltä kymmenen minuutin välein. Paluukuljetukset noin 45 minuuttia ottelun päättymisen jälkeen. Maksu suoritetaan Fölin normaalien käytäntöjen mukaisesti. 

HC TPS:n 2023–2024 kausikortit sisältävät Föli-lipun. Kausikortilla siis ilmainen bussikuljetus Gatorade Centerille ja takaisin runkosarjan kotiottelupäivinä. Bussilippu on voimassa kolme tuntia ennen ottelua ja kaksi tuntia ottelun jälkeen, oikeuttaa myös vaihtoon.

TAKSIT: Taxidatan autot kulkevat taksitolpalta Gatorade Centerin pääoven välittömästä läheisyydestä.

LASTENMAAILMA: AUKI!

TPS-SHOP: Palvelee tutulla paikalla Gatorade Centerissä A- ja B-katsomoiden kulmassa.

GATORADE CENTER -SOVELLUS: Gatorade Center -sovelluksella voit tilata ruoat, juomat, sekä fanituotteet suoraan omalle paikallesi! 

Lataa sovellus matkapuhelimeesi App Storesta tai Google Play Kaupasta.

Missä mitäkin?

Aloita kirjoittaminen ja paina Enter

Pääyhteistyökumppanit