Naisten kausi päätökseen

Pronssiottelussa TPS kohtasi Oulun Kärpät.

Naisten Liigan pronssiottelussa Turun Palloseura kohtasi Oulun Kärpät. Oulun Raksilassa pelatussa ottelussa mustavalkoisilla oli mahdollisuus edetä mitaleille ensimmäistä kertaa Naisten Liigan historiassa. Jo itsessään mahdollisuus mitaleille ja eteneminen puolivälieristä välieriin kirjoitettiin historiaan ensimmäistä kertaa!

Sunnuntaina pelatussa pronssiottelussa TPS johti aina toisen erän viimeiselle viidelle minuutille saakka kahdella maalilla. Estelle Duvinin ja Maija Otamon maaleilla Seura johti 0–2, mutta kotijoukkue Kärpät onnistui kavennuksessa toisen erän lopulla.

Kolmannessa erässä kotijoukkue Kärpät onnistui iskemään tasoituksen ja venyttämään ratkaisun aina jatkoerään. Maalista poikki pelattu jatkoerä päättyi Kärppien Anna-Kaisa Antti-Roikon alivoimamaaliin ajassa 69.31.

Turun Palloseura kiittää kaikkia historiallisessa kaudessa mukana olleita ja onnittelee Oulun Kärppiä Naisten Liigan pronssimitalista!