Katso kaikki Suvivieraat!

Heinäkuun aikana julkaistut Suvivieraat on nyt katsottavissa!

Tänä kesänä tuttu konsepti koki päivityksen, kun Silvennoisen suvivieras palasi videon kera. Kahdesti viikossa koko heinäkuun julkaistussa haastattelusarjassa ”mustavalkoinen ääni”, TPS-selostaja Markku Silvennoinen haastatteli uusia ja jo tuttuja kasvoja Naantalin Aurinkogolfin kesäisissä puitteissa.

Mikäli jaksot menivät sinulta ohi kesäkiireissä, on viimeistään nyt hyvä aika ottaa hetki ja tutustua uuden kauden Palloseuraan mahtavien vieraiden välityksellä!

Jaksot on kuunneltavissa myös kaikissa podcast-palveluissa.

Osa 1 – Markus Nurmi

Kesän ensimmäiseksi suvivieraaksi saapuu TPS:n paitaan palannut hyökkääjä Markus Nurmi. Jaksossa kuullaan kotiin palanneen Nurmen kuulumisia ja syy siihen miksi hän palasi Turkuun sekä miksi koki TPS:n juuri nyt oikeaksi osoitteeksi jatkaa uraansa.

Osa 2 – Aarne Talvitie

Toisena vieraana Silvennoisen haastatteluun saapuu Pohjois-Amerikasta takaisin Suomeen palannut nuorten maailmanmestari Aarne Talvitie. Millaista oli pelata yliopistokiekkoa Yhdysvalloissa ja miltä tuntuu jatkaa uraa Turun Palloseurassa?

Osa 3 – Juhani Jasu

Kolmannessa jaksossa TPS-kapteeni Juhani Jasun kanssa katsotaan kohti tulevaa. Jaksossa Jasu avaa, millaisia toimenpiteitä joukkueen yhtenäisyyden vahvistamiseksi tehdään. Missä asioissa Jasu haluaa olla seuraavalla kaudella parempi? 

Osa 4 – Filip Lindberg

Neljännessä jaksossa tavataan uusia kasvoja, kun haastateltavan penkkiin istuu uusi TPS-maalivahti Filip Lindberg. Jaksossa keskustellaan Lindbergin pelaajapolusta ja selviääpä myös keneltä entiseltä TPS-maalivahdilta Filip sai ensimmäiset varusteensa.

Osa 5 – Petrus Palmu

Miltä tuntuu palata Suomeen ja TPS-paitaan Petrus Palmu? Jaksossa keskustellaan miltä tuntui aikanaan pelata nuorena pelaajana isojen nimien rinnalla ja millaiseen joukkueeseen Palmu nyt on palaamassa. Keskustelussa sivutaan myös Palmun kokemuksia ulkomaansarjoista.

Osa 6 – Jasper Lindsten

Kuudessa jaksossa vieraana paluumuuttaja ja try-outin kautta sopimusta tavoitteleva Jasper Lindsten. Jaksossa kuullaan miten paluu mustavalkoisiin tuli puheeksi Tomi Kallion kanssa. Lindsten kertoo myös loukkaantumiskierteestään ja siitä miltä tuntuu olla ehjänä kaikkien haasteiden jälkeen.

Osa 7 – Tommi Miettinen

Seitsemännessä jaksossa päästään kuulemaan TPS:n uuden päävalmentaja Tommi Miettisen ajatuksia paluusta Turkuun uudessa roolissa. Jaksossa kuullaan mitä Miettinen odottaa pelaajilta ja millaista kiekkoa TPS tulee uuden päävalmentajan johdolla pelaamaan.

Osa 8 – Tomi Kallio & Mika Suoraniemi

Kesän viimeisessä jaksossa käydään perinteiseen tapaan joukkue pelaaja pelaajalta läpi. Mitä asioita joukkueessa haluttiin uudelle kaudelle muuttaa ja miltä Turun Palloseura kaudella 2023-24 näyttää?

Aloita kirjoittaminen ja paina Enter

Pääyhteistyökumppanit