Voitolla kohti runkosarjan alkua!

Palloseura päätti runkosarjan näyttävään voittoon – Djurgårdens IF sai taipua

TPS–Djurgårdens IF 3–1 (2–0, 0–0, 1–1)

Ja niin tuli aika viimeisen harjoitusottelun. Turkuun, Palloseuran vieraaksi saapui Djurgårdens IF. Palloseuran kokoonpanossa oli tapahtunut vain vähän muutoksia. Huomionarvoisimpana puolustaja Jimi Suomen paluu kaukaloon pitkän poissaolon jälkeen. Suomen paluuta kunnioitettiinkin toisella pelikatkolla taputuksin ja kannattajien tifolla.

Palloseura lähti illan otteluun raikkaalla jalalla ja otti komennon heti ottelun alkulyönneiltä. Ensimmäistä maalia ei tarvinnut odottaa pitkään. Ajassa 7:34 Aarne Talvitie nappasi rannelaukauksellaan Palloseuralle johtoaseman 1–0. Pirtein vedoin kaukalossa luistellut Topias Haapanen oli seuraava maalintekijä. 2–0-lukemat näppärällä syötön katkolla maalin edestä ja kiekko maaliin.

Maalia pääsi tuulettamaan kolmannessa erässä Markus Nurmen syötöstä myös Linus Fröberg. Kokonaan maalitta eivät jääneet myöskään ruotsalaiset. Ajassa 53:04 vierasjoukkueen numero 44, Olle Liss nakkasi kiekon näyttävästi Lindbergin vartioiman maalin kattoon. Erän lopussa ruotsalaiset pääsivät etsimään kavennusta vielä ylivoimalla sekä ilman maalivahtia, mutta toistamiseen he eivät onnistuneet. Voittolukemat Palloseuralle 3–1.

Odotettu Liigan runkosarja alkaa ensi viikolla. Palloseura avaa runkosarjan kahdella vierasottelulla. Keskiviikkona mustavalkoiset mittelevät Jyväskylässä ja perjantaina Hämeenlinnassa.

Liigakauden ensimmäinen kotiottelu pelataan lauantaina Vaasan Sportia vastaan klo 17:00 alkaen. Ensimmäinen kotiottelu on myös perheottelu. Ota siis koko perheesi mukaan ja tulkaa viettämään viihdyttävää ja tapahtumarikasta otteluiltaa Gatorade Centeriin.

Liput lauantain otteluun kätevimmin TÄÄLTÄ!