TPS kesytti Ilveksen

Tiistai-illan voittaja ratkaistiin viimeisillä minuuteilla

Ilves-TPS 0-3 (0-0, 0-0, 0-3)

Turun Palloseuran viikko iskettiin käyntiin Tampereen Nokia Arenalla. Runkosarjan toisessa vierailussa uudella areenalla isännän roolissa toimi tällä kertaa Tampereen Ilves. Mustavalkoisten mielessä oli vain ja ainoastaan voittoputken jatkaminen jo viiden ottelun mittaiseksi. Kotijoukkue Ilves ei kuitenkaan helpolla taipunut tiistai-illassa.

Tiukaksi ja tasaväkiseksi uumoiltu kamppailu oli odotusten arvoinen. Tiistai-illassa maalit olivat tiukassa ja avausmaalin merkitys korostui minuutti minuutilta. Molempien joukkueiden maalivahdit esittivät parastaan ja kiekko ei millään meinannut löytää tietään maaliviivan toiselle puolelle kummassakaan päässä.

Mitch Hults toki iski maalin jo ensimmäisessä erässä, mutta maali hylättiin videotarkistuksen jälkeen. Osuman jälkeen verkon heilutusta jouduttiin odottamaan aina varsinaisen peliajan viimeiselle viidelle minuutille. Lähes koko ottelun kestänyt kuparinen rikkoutui ajassa 55.47 ja avausmaali avasi klassisen ketsuppipullon.

Markus Nurmi iski elintärkeän maalin, kun Nokia Arenan pelikellossa oli vain reilut neljä minuuttia. Täysosuma pakotti kotijoukkue Ilveksen hakemaan kavennusta kuuden kenttäpelaajan voimin ja mustavalkoiset iskivät kaksi maalia tyhjiin. Ensimmäisestä vastasi Juuso Pärssinen ja toisesta kauden ensimmäisellään Topias Haapanen. Loppulukemat loppuhetkien maalien turvin kirjattiin Palloseuralle 0–3!

Voiton ansiosta Turun Palloseuran voittoputki jatkui jo viiden ottelun mittaiseksi!