TPS kaatoi Lukon kotiyleisön edessä

Rauman Lukko jäi Palloseuran jalkoihin maalein 5-2.

TPS - Lukko 5-2 (2-0, 1-0, 2-2)

Paluu kotiyleisön eteen tapahtui ryminällä, kun vain reilun minuutin Aleksi Anttalainen pääsi hyvälle vetosektorille ja laukoi kiekon kauniisti ohi Lukkovahti Artem Zagidulinin. Avauserän ensimmäinen puolisko sujui Palloseuran komennossa. TPS siirtyi ottelussa 2-0 johtoon, kun ranskalaishyökkääjä Anthony Rechin maalille lähettämä kiekko upposi Artem Zagidulinin selän taakse.

Avauserän jälkimmäisellä puoliskolla Palloseura sortui jäähyilyyn, mutta tolppaa lähemmäksi ei Lukko ylivoimalla päässyt ja ensimmäiselle erätauolle lähdettiin tilanteessa 2-0.

Toinen erä alkoi samoissa merkeissä kuin ensimmäinen. Toista erää oli pelattu vajaa kaksi minuuttia kun Roni Allenin laukaus uppoaa siniviivalta maaliin.

Palloseura pääsi kokeilemaan toisessa erässä kahdesti ylivoimalla, mutta tuloksetta. Eetu Anttila piti myös toisessa erässä maalinsa puhtaana, joten kolmanteen mentiin Seuran 3-0, johdossa.

Seura pääsi kolmannen erän alussa kahden miehen ylivoimalle, mutta Lukon alivoima toimi ja se välttyi takaiskuilta. Lukko pääsi peliin mukaan Tarmo Reunasen kavennusosumalla, kun kolmatta erää oli pelattu 4.28.

Lukko tuli ottelussa jopa maalin päähän, mutta sitten alkoi jälleen Seuran maalijuhlat. Ensin Niklas Arell rokotti Lukon maalin edestä 4-2. Ottelun viimeisestä osumasta vastasi Scott Kosmachuk tavaramerkiksi muodustuneella rannelaukauksellaan.

Palloseura kaataa Lukon Gatorade Centerissä lopulta maalein 5-2. 3139 paikalle saapunutta sai Gatoraden torstai-illassa makeaa mahan täydeltä.

CHL käynnistyy Seuran osalta ensi viikon perjantaina kotiottelulla slovenialaista Olimpija Ljubljanaa vastaan.