TPS jatkoi voittaen!

Kiekko-Espoo sai taipua turkulaisten käsittelyssä.

TPS–Kiekko-Espoo 5–2 (2–1, 0–1, 3–0)

Torstainen harjoitusottelu Turun Palloseuran ja Mestis-joukkue Kiekko-Espoon välillä kutsui väen jälleen Gatorade Centeriin. TPS lähti harjoituskauden toiseksi viimeiseen otteluun kolmen ottelun voittoputkessa. Parin viikon takaisen Lukko-pelin tapaan myös tällä kertaa otteluun oli ilmainen sisäänpääsy. Tällä kertaa RTV:n tarjoamana.

TPS:n ja Kiekko-Espoon välinen ottelu sai sähäkän alun, kun kotijoukkue pääsi heti ottelun alussa pelaamaan ylivoimalla. Ylivoima ei kuitenkaan tuottanut toivottua tulosta, sen sijaan ylivoiman loppusekunneilla Markus Nurmi sai kiekon kasvoihin. Tilanteesta selvittiin kuitenkin säikähdyksellä ja pian Nurmi jo kirmailikin takaisin jäällä.

Ensimmäisenä maalinteossa onnistui vierasjoukkue Kiekko-Espoo, kun ajassa 9:25 Janne Hämäläinen laittoi kiekon Eetu Anttilan selän taakse. Palloseura ei kuitenkaan antanut espoolaisten nauttia johtoasemasta liian kauaa. Ajassa 14:39 Kasper Koskinen ajoi maalille ja jatkokiekon maaliin siirsi Viljami Marjala. Vielä kuusi sekuntia ennen ensimmäisen erän päätöstä Linus Fröberg ohjasi eleettömästi kiekon maaliin ylivoimalla.

Toinen erä aloitettiin mustavalkoisen kotijoukkueen 2–1-johdossa. Ajassa 26:50 tilanne kuitenkin muuttui, kun vierasjoukkueen Juuso Jämsen tasoitti tilanteeksi 2–2. Kahdesti jäähyillyt Palloseura ei onnistunut riistämään johtotilannetta takaisin itselleen, vaan erätauolle siirryttiin 2–2-tasatilanteessa.

Kolmannessa erässä oli TPS:n aika ottaa peli haltuun. 3–2-maalista vastasi Ruben Rafkin. Minuuttia myöhemmin ajassa 50:59 oli Aarne Talvitien vuoro, siistin syöttökuvion päätteeksi tulostaululle numerot 4–2. Palloseura onnistui kolmannen kerran Kiekko-Espoon pelattua ilman maalivahtia. Loppulukemat Gatorade Centerissä mustavalkoisille 5–2.

Harjoituskausi laitetaan pakettiin ensi viikon perjantaina, 8. syyskuuta, kun Gatorade Centeriin saapuu vieraita Ruotsista. TPS–Djurgårdens IF polkaistaan käyntiin klo 18:30. Nähdään silloin!