TPS hamuaa välieräsarjaa tasoihin sunnuntaina

Ilves niukasti parempi Tampereen lauantai-illan välieräavauksessa.

Ilves-TPS 3-2 (2-1, 0-1, 1-0)

Turun Palloseuran välierätaival käynnistyi lauantaina Tampereella Ilveksen vieraana. Laadukkaassa ja vauhdikkaassa ottelussa kaukalon tapahtumat ja painopisteet vaihtelivat illan edetessä päädystä toiseen.

Ilves siirtyi ottelussa 1-0-johtoon avauserän puolivälissä Joonas Odenin maalilla.

Seuran tasoitus heilahti vain reilun minuutin päästä, kun Eetu Liukaksen tulisen rapea piiska sivalsi turkulaiset tasoihin. Syöttöpisteen Liukaksen maaliin leimasi Mitch Hults.

Jos tuli Seuran tasoitus nopeasti, niin vähintään samaa voidaan sanoa Ilveksen 2-1-osumasta. Eemeli Suomen ylivoimamaali vei kotijoukkueen johtoon vajaa minuutti tasoitusmaalin jälkeen.

Toisessa erässä Seura raapi taiston jälleen tasoihin. Tasoituksesta vastasi ajassa 27.03 elämänsä kiekkokevättä pelaava Markus Nurmi. Esivalmistelut suorittivat syöttöpisteiden arvoisesti Mikael Pyyhtiä ja Eemil Viro.

Päätöserässä Seura loi etenkin ensimmäisen 10-minuutisen aikana laadukasta painetta Ilveksen kenttäpäätyyn, mutta kuten aina – maalit ratkaisevat.

Sellaisen virkkasi illan toisellaan Suomi, jonka ylivoimamaali ajassa 51.40 siirsi Ilveksen jälleen johtoon, lukemilla 3-2.

Tampereen avauskosketus välieräsarjaan antoi vahvan lupauksen siitä mitä on luvassa sarjan edetessä. Tunnetta, fyysisyyttä, taitoa sekä kauniita kiekollisia ratkaisuja.

Siksi onkin fantastista, että TPS ja Ilves kohtaavat uudestaan jo sunnuntaina Turussa.

Viikon huipennus käynnistyy klo 18.30 Gatorade Centerissä. Ennakkolippuja on myyty tähän mennessä yli 5000 kappaletta.

Osta omasi TÄSTÄ ja tule mukaan tunnelmaan!