Torstai-ilta turkulaisille

Palloseura päätti harjoitusottelut voitokkaasti Porissa!

Turun Palloseuran harjoituskauden toinen täyspitkä taisto käytiin torstai-iltana Porin Isomäessä. Ässät isännöi mustavalkoisia kauteen valmistavien otteluiden viimeisessä, jos tulevia Champions Hockey League pelejä ei oteta huomioon.

Torstain kuuma kamppailu tarjosi tunteita ja kolme täysosumaa. Maalinteon aloitti kotijoukkue Ässät ja Sakari Salminen, kun ottelua oli pelattu kolme minuuttia. Patapaitojen johtoasemassa ei kuitenkaan kauaa ehditty pelata, sillä mustavalkoiset tasoittivat tilanteen viiden minuutin pelin jälkeen.

TPS:n tekemän tasoituksen takuumiehenä toimi Mikael Pyyhtiä. Ylivoimamaaliin syöttäjäksi kirjattiin Markus Nurmi. Osuman turvin ensimmäiselle erätauolle lähdettiin tulostaulun näyttäessä tasatilannetta 1–1.

Illan kolmatta ja samalla viimeistä osumaa jouduttiin odottamaan pitkään. Toisessa erässä ei maaleja nähty ja niin ikään kolmas erä näytti maalittomalta, kunnes viimeisellä minuutilla rävähti. Palloseuran Jack Rodewald kiskaisi kiekon ohi Konstantin Volkovin vain 42 sekuntia ennen päätössummerin soittoa.

Loppulukemat Porin Isomäessä kirjattiin Rodewaldin maalin turvin mustavalkoisten nimiin numeroin 1–2.