Täydellinen viikko

Palloseura sinetöi yhdeksän pisteen viikon Mikkelin Jukureiden kustannuksella.

TPS-Jukurit 2–1 (1–0, 0–1, 1–0)

Turun Palloseura kohtasi viikon kolmannessa ja viimeisessä kamppailussa Mikkelin Jukurit. Mustavalkoiset lähtivät hakemaan viikon kolmatta voittoa Olli Jokisen luotsaamasta ryhmästä ja sitä kautta viimeistelemään täydellistä yhdeksän pisteen viikkoa.

Lauantai-illan kamppailu alkoi tasaisissa merkeissä, mutta vaihto kerrallaan mustavalkoiset ottivat peliä hallintaan. Taiston ensimmäinen täysosuma näki päivänvalon erän puolivälissä, kun ruotsalaishyökkääjä Filip Sandberg napautti Seuran johtoon. Avausmaaliin syöttöpisteet keräsivät Ville Lajunen, sekä Jack Rodewald.

Kotiyleisö sai todistaa läheltä piti -tilanteita jo ennen Sandbergin maalia, sekä sen jälkeen. Useampaan otteeseen kiekko ei kuitenkaan ensimmäisen 20 minuuttisen aikana Oskari Salmisen taakse uponnut ja erätauolle siirryttiin tilanteessa 1–0.

Toisen 20 minuuttisen aikana nähtiin ensimmäisen erän tapaan yksi täysosuma erän puolivälissä. Jukureiden Simon Stransky pysäytti kellot aikaan 29.16. Erässä ei enempää osumia nähty ja tasoitusmaalin seurauksena erätauko kutsui joukkueita tilanteessa 1–1.

Lauantain kolmannessa erässä ei kymmentä minuuttia tarvinnut odottaa, sillä Mitch Hults vei mustavalkoiset uudelleen johtoon jo reilun minuutin pelin jälkeen. Jenkkihyökkääjän maaliin illan toisen syöttöpisteensä kirjautti puolustaja Ville Lajunen.

Vierasjoukkue Jukurit ei enää kolmannessa erässä onnistunut käynnistämään tarvittavaa kiriä ja Andrei Kareevin maaliin kiekko ei tietään enää löytänyt. Päätössummerin soidessa tulostaululla komeilivat lukemat 2–1 ja tämä tosiasia tarkoitti täydellisen viikon käymistä toteen!