Tappara haki pisteet

Tapparan kaksi erää riitti voittoon.

TPS-Tappara 2-4 (0-2, 0-2, 2-0)

Turun Palloseura kohtasi lauantai-iltana Tampereen Tapparan kotikaukalossa. Ottelu oli runkosarjan neljäs ja samalla viimeinen. Jussi Ahokkaan ryhmä lähti metsästämään taistosta kauden ensimmäistä kotivoittoa kirvesrinnoista ja tasaamaan puntteja runkosarjan voitoissa, mutta sarjakärjellä oli sanansa sanottavana.

Ottelun kahden ensimmäisen erän aikana tamperelaiset näyttivät, miksi joukkue on sarjataulukon piikkipaikalla. Tyler Morley avasi maalihanat kolmen minuutin kohdalla ja Otto Leskinen laukoi vierailijat kahden maalin karkumatkalle jo ennen ensimmäisen erän puoliväliä. Kaksi maalia riitti ja Eetu Anttila teki tilaa Andrei Kareeville.

Toisessa erässä Tapparan hallinta jatkui ja ensimmäisen tapaan vierailijat latasivat taululle kaksi maalia. Otto Leskinen teki illan toisensa ja 0–4-maalista vastasi Patrik Virta. Lisäosumia ei nähty ja 40 peliminuutin jälkeen Gatorade Centerin tulostaulu näytti numeroita 0–4.

Kolmas erä johdatteli samaa kaavaa kuin kaksi aikaisempaa. Kaksi maalia, mutta tällä kertaa kotiyleisön riemuksi täysosumat kirjattiin Palloseuralle. Kavennuksista vastasivat Jonne Tammela, sekä Markus Nurmi. Ottelun voittajan kannalta osumat tulivat liian myöhään, sillä aika pelikellossa kävi vääjäämättä kohti loppuaan.

Vierasjoukkue ei järkkynyt kahdesta kavennusmaalista ja lopputulos lauantai-illassa kirjattiin kirvesrintojen eduksi 2–4. Mustavalkoiset suuntaavat viikonlopun viettoon sarjataulukon kuudennelta sijalta ja seuraavaksi Palloseura kohtaa Jyväskylän JYPin keskiviikkona kotikaukalossa.