Takaisin voittojen tielle

Jyväskylän toisessa erässä mässäiltiin maaleilla.

JYP-TPS 3–5 (0–0, 3–3, 0–2)

Turun Palloseura kohtasi keskiviikkoiltana Jyväskylässä JYPin. Mustavalkoiset matkasivat Hippokselle Mikkelistä, missä Jukurit pakotti maistamaan tappion karvasta kalkkia numeroin 3–0. Palloseura lähti tekemään paluuta voittojentielle yön ajatustyön jälkeen.

LähiTapiola Areenalla ensimmäinen erä ei kiekkopelille olennaisia maaleja tarjonnut, mutta kaksinkamppailuilta ei vältytty. Taistelu pisteistä kävi kuumana ja tiukkoja vääntöjä nähtiin molemminpuolisesti.

Keskiviikkoillan ensimmäisellä ja toisella erällä eroavaisuus oli kuin yöllä ja päivällä. Jos ei ensimmäisen 20 minuuttisen aikana maaleja nähty, niin toisessa erässä verkot heiluivat oikein kunnolla. Täysosumia iskettiin taululle yhteensä kuusi ja maalit tehtiin vuorotellen.

Kotijoukkue JYP aloitti maalinteon, kun pelikello oli edennyt vain 54 sekuntia. Avausmaalin takuumiehenä toimi kotijoukkueen kultakypärä Joakim Kemell. Kotiyleisö ehti kuitenkin juhlia ensimmäistä maalia vain 12 sekuntia, sillä Mikael Pyyhtiä tasoitti tilanteen välittömästi seuraavassa vaihdossa.

Toisen erän kaikki maalit syntyivät täysin samalla kaavalla. Ensin iski kotijoukkue ja TPS tasoitti jotakuinkin välittömästi. Maalitehtailu loppui summerin soittoon ja toiselle erätauolle siirryttiin tulostaulun näyttäessä lukemia 3–3.

Kolmannessa erässä ottelun sankariksi nousi Aarne Intonen. Viiden minuutin kohdalla Intonen vei Palloseuran ensimmäistä kertaa johtoon koko ottelussa. Totuttu kaava rikkoutui, eikä nopeaa kuittia nähty kotijoukkueen puolelta.

Kuittausta ei JYPin suunnalta tullut missään kohtaa ja numero 41 iski ottelun viimeisen niitin tyhjään maaliin varsinaisen peliajan viimeisellä minuutilla. Loppulukemat LähiTapiola Areenalla kuulutettiin 3–5 ja paluu voittojentielle kävi toteen!