Seuralle upea voitto Kärpistä

Juhani Jasu johdatti TPS:n kolmeen pisteeseen.

TPS-Kärpät 3-2 (1-0, 1-2, 1-0)

Turun Palloseura raapi keskiviikkoillassa komean kotivoiton Oulun Kärpistä numeroin 3–2. Illan hehkuvimpana seuralaisena hääri kaksi osumaa iskenyt TPS-kapteeni Juhani Jasu.

Kahden jättiläisen kohtaaminen oli tasaista taistoa ensimmäisestä minuutista alkaen.

Illan sankari Jasu iski illan ensimmäisen osumansa avauserässä ajassa 5.37. Esivalmistelut tarjosivat Topias Haapanen ja Valtteri Pulli.

Toisessa erässä Kärpät iski kahdesti. Molemmat vierasmaalit iski Gatorade Centerin valoissa vahvasti esiintynyt Ville Leskinen.

Ottelun eräänlaisena käännekohtana voidaan pitää toisen erän viimeistä minuuttia, jolloin Jasu toi Seuran tasoihin Antti Tuomiston ja Haapasen avunannoista. Tämän maalin myötä pelin virtaus toi TPS:lle puhtaan pöydän kolmanteen erään.

Ja sen pöydän tarjoaman kattauksen isännät myös hyödynsivät juuri tarpeeksi tehokkasti.

Kärppien laatupaikkojen jäätyä ilman onnistumisia sai TPS mahdollisuutensa ylivoimalla vajaat kaksi minuuttia ennen päätössummeria.

Kolmen pisteen eteen vaadittu maali syntyi lopulta Pavol Skalickyn lavasta. Syöttöpisteet leimattiin voittomaalin rakentelussa Teemu Kivihalmeelle ja Michael Dal Collelle.

Komean kotivoiton myötä TPS nousi sarjataulukossa sijalle kolme.

Elämykset jatkuvat Gatorade Centerissä jo perjantaina, jolloin ikiklassikossa ja taatusti tunteita tarjoavassa kohtaamisessa iskevät yhteen TPS ja Helsingin IFK!