Seura kaatoi Jukurit

TPS heräsi illan edetessä ja korjasi kolme pistettä reppuunsa.

TPS-Jukurit 3-1 (0-1, 2-0, 1-0)

Turun Palloseura palasi voittojen tielle Liigassa keskiviikkona. Mikkelin Jukureita isännöinyt Seura neuloi lopulta Turkuun kaikki tarjolla olleet kolme sarjapistettä maalein 3–1.

Ottelu sai kotijoukkueen kannalta mykistävän alun, kun Jukurien ensimmäinen laukaus Eetu Anttilaa kohti livahti maaliverkkoihin.

Vielä avauserässä Seura ei peliä tasoittanut, mutta toisessa erässä tärähti. Tasoitusmaalista vastasi ylivoimalla Aarne Intonen, Martin Johanssonin ja Ruben Rafkinin esitöistä.

Lisää hunajaista maaliherkkua seurasi toisen erän puolivälissä. Asialla tärkeän onnistumisen saanut Mikael Pyyhtiä. Syöttöpisteet osumaan kirjailtiin Pavol Skalickylle sekä Intoselle.

Pelin edetessä mikkeliläisten viime aikojen kovan otteluruuhkan rasitus alkoi näkyä myös kaukalossa. Seura kontrolloi ottelutapahtumaa ja piti ohjat käsissään tarkan puolustuspelaamisen ansiosta.

Ja kun oma pää pysyi Anttilan johdolla ohittamattomana, oli Jonne Tammelan 3–1-osuma sinetti turkulaisten kotivoitolle. Tammelan kauden viidenteen maaliin esivalmistelut tarjosi Liiga-uransa ensimmäisellä tehopisteellään Kasper Koskinen.

TPS on voiton jälkeen sarjataulukossa sijalla seitsemän, tasapisteissä kuudentena olevan Kärppien ja viidentenä etenevän KalPan kanssa.

Mustavalkoiset paketoivat syyskauden Liigan osalta perjantaina Kouvolassa KooKoon vieraana.