Seura jäi nollille

Kärpät puraisi kerran Turun illassa
ja se riitti.

TPS-Kärpät 0-1 (0-0, 0-1, 0-0)

Turun Palloseura luisteli viikon ensimmäiseen otteluun kotikaukalossa. Vastustajaksi asettui puolen Suomen Kärpät ja panokset olivat suuret! Molemmat joukkueet tarvitsivat kuumeisesti pisteitä, sillä kevään tehdessä tuloaan taistelu pudotuspelipaikoista käy kuumana!

Gatorade Centerin keskiviikkoilta alkoi totuttuun tapaan tasaisesti, eikä ensimmäisessä erässä nähty maaleja. Seura laukoi Leevi Meriläistä kohden kahdesti, kun toisessa päässä Lassi Lehtinen joutui urakoimaan seitsemän laukauksen tielle.

Toisessa erässä vierasjoukkue Kärpät otti pelistä otetta ja painoi peliä mustavalkoisten päätyyn. Kova painostus tuotti lopulta tulosta ja Julius Junttila tehtaili illan avausmaalin ajassa 36.35. Maaliin syöttäjiksi kirjattiin Ville Koivunen, sekä Atte Ohtamaa.

Kolmanteen erään luisteltiin maalin takaa-ajo asemassa ja ainoa tavoite oli tulla rinnalle ja ohi! Kiri ei kuitenkaan ottanut lähteäkseen, eikä kiekkoa saatu Meriläisen selän taakse. Loppulukemat Turun keskiviikkoillassa kirjattiin 60 peliminuutin jälkeen 0–1.

Taistelu pisteistä jatkuu jälleen lauantaina kotikaukalossa, kun Porin Ässät saapuu vieraaksi.