Sarjakärki piti pisteet

Ensimmäisen erän takaiskut oli liikaa Palloseuralle.

Lukko-TPS 6-3 (4-1, 0-0, 2-2)

Rauman Lukko isännöi Turun Palloseuraa kasitien derbyssä. Täpötäysi Äijänsuo odotti mustavalkoisia ja haaste oli kovin mahdollinen, sillä kotijoukkue Lukko lähti iltaan sarjataulukon kärkipaikalta.

Lähtö lauantai-iltaan oli hyvä ja yhdeksän minuutin pelin jälkeen tulostaululla komeilivat lukemat 0–1. Topias Haapanen iski illan avausmaalin rangaistuslaukauksesta ja pysäytti pelikellon aikaan 8.56.

Johtomaalin jälkeen Lukko laittoi vaihdetta silmään ja meni menojaan. Ensimmäisen erän puolivälin ylityttyä kotijoukkue latasi taululle neljä maalia ja ensimmäiselle erätauolle lähdettiin kolmen maalin erossa. Tilanne pakotti valmennusjohdon tekemään ratkaisuja ja toiseen erään tolppien väliin Lassi Lehtisen tilalle luisteli Eetu Anttila.

Ottelun toisessa erässä ei maaleja nähty ja viimeinen 20 minuuttinen koitti niin ikään tilanteessa 4–1. Raumalle lähteneiden TPS-kannattajien tuki ei missään kohtaa hiipunut ja mustavalkoiset ammensivatkin voimaa kovasta kannustuksesta!

Kivikylän Areenan suosikiksi muovautunut Arttu Ilomäki pääsi iskemään kavennuksen, kun pelikello oli edennyt kolmannessa erässä vain reilut neljä minuuttia. Kavennus oli elintärkeä ja loi uskoa Seuran takaa-ajoon!

Kavennuksen jälkeen kotijoukkue kuitenkin nokitti ja siirtyi uudelleen kolmen maalin johtoon. Kolmannen erän kaavaa mukaillen maaleja tehtiin vuoron perään ja seuraavaksi oli jälleen Seuran vuoro!

Illan viimeisen maalin ja lopullisen ratkaisun iski Lukon Tarmo Reunanen tyhjään maaliin. Kivikylän Areenan lauantai-illassa loppulukemat 60 peliminuutin jälkeen kirjattiin lopulta 6–3.

Seuran pistetaistelu jatkuu ensi viikolla vieraskiertueen merkeissä, kun mustavalkoisten matka käy Mikkeliin, sekä Lappeenrantaan.