Pisteet jäivät Mikkeliin

Maalirikas kolmas erä käänsi kamppailun kotijoukkueelle.

Jukurit-TPS 5-3 (0-0, 1-1, 4-2)

Turun Palloseura kohtasi maaottelutaukoa edeltävässä ottelussa Mikkelin Jukurit. Ikioma Areenan lauantai-illasta tavoitteena oli lähteä takaisin Turkuun pisteiden saattelemana, mutta kotijoukkue ei hevillä taipunut.

Ottelun ensimmäinen erä oli erittäin rikkonainen ja rangaistuksia vihellettiin kahdeksan minuutin edestä. Seura taisteli kolme alivoimaa ja pääsi pyörittämään kertaalleen myös ylivoimaa, mutta maalit jäivät syntymättä ensimmäisen 20 minuuttisen aikana.

Toisessa erässä Aarne Intonen avasi maalihanat, kun erää oli pelattu kolme minuuttia ja 43 sekuntia. Avausmaaliin esityön tekivät Mikael Pyyhtiä, sekä Ruben Rafkin. Johtoasema ei kuitenkaan kauaa kestänyt, sillä kotijoukkue tasoitti tilanteen reilun minuutin pelin jälkeen.

Kahden tasaisen ja kaksi maalia sisältäneen erän jälkeen kolmannessa alkoi tapahtua. Viimeisen 20 minuuttisen aikana tehtiin yhteensä kuusi maalia, joista kaksi kirjattiin mustavalkoisille. Ennen erän puoliväliä kotijoukkue tehtaili itsensä kahden maalin johtoon, mutta Seura kampesi tilanteen tasoihin salaman nopeasti.

Jukureiden kolmas maali syntyi ajassa 48.16 ja Michael Dal Colle iski uransa ensimmäisen Palloseuran paidassa vain 24 sekuntia myöhemmin. Kanadalaisen maalin syöttänyt ja koko ottelun avausmaalin tehnyt Intonen pysäytti Ikioma Areenan pelikellon aikaan 52.24. Ja näin peli oli jälleen tasan.

Maalijuhlat saivat jatkua, eikä tasatilanne kauaa vanhentunut. Jukureiden Oskars Batna vei kotijoukkueen uudelleen johtoon, ja pelikello ehti rullata vain noin puoli minuuttia eteenpäin. Seura lähti jälleen hakemaan tasoittavaa osumaa, mutta pelikello kävi auttamattomasti kohti loppuaan.

Ottelun viimeinen osuma syntyi puolitoista minuuttia ennen varsinaisen peliajan loppua tyhjään maaliin. Jukureiden Patrik Puistola päätti lauantai-illan ja loppulukemat Mikkelin lauantai-illassa kirjattiin 5–3.