Piste Sportilta

Viikonlopun ensimmäinen kirjattiin Vaasan Sportille jatkoaikaratkaisun päätteeksi.

Sport-TPS 3–2 JA (1–1, 1–0, 0–1, 1–0)

Turun Palloseura kohtasi perjantai-iltana Vaasan Sähkö Areenalla Sportin. Kamppailu oli back-to-back-hengessä pelattavan ensimmäinen näytös ja huomenna lauantaina joukkueet kohtaavat uudelleen Gatorade Centerissä. Ottelu oli samalla ensimmäinen yleisön edessä pelattu mittelö Vaasan Sähkö Areenalla.

Erittäin kuuma kamppailu lähti tasaisissa merkeissä käyntiin ja eteni läpi koko ottelun tiukan ja tasaväkisen kamppailupelaamisen siivittämänä. Kotiyleisö piti tunnelmaa yllä, eikä Eetu Anttilalla ollut maailman helpoin paikka pelata kaksi erää kannattajakatsomon edessä.

Ensimmäiseen erään kirjattiin kaksi maalia. Vuorotellen maalien iskemisen aloitti kotijoukkue Sport ja Valtteri Viljanen. Avausmaali syntyi ylivoimalla ajassa 9.48 ja illan toinen syntyi niin ikään ylivoimalla, mutta tällä kertaa maalintekijänä oli Mikael Pyyhtiä. Tasoitukseen syöttäjiksi kirjattiin Markus Nurmi, sekä Aarne Intonen.

Kahdessa jälkimmäisessä erässä iskettiin maali per erä tahdilla ja tekijöinä totta kai Viljanen, sekä Pyyhtiä. Valtteri Viljanen vei Sportin uudelleen johtoon toisessa erässä ja tietenkin ylivoimalla, mutta niin ikään illan toisellaan kolmannessa erässä Mikael Pyyhtiä iski tasoituksen.

Varsinainen peliaika ei tuonut ratkaisua, vaikka kaksikosta molemmat hakivatkin kuumeisesti illan kolmattaan. Tähtiin kirjoitettu ratkaisu hattutempulla ei kuitenkaan tapahtunut, sillä kotijoukkueen Sebastian Stålberg astui esiin ajassa 62.27. Jatkoaikamaalin seurauksena lisäpiste jäi Vaasaan ja loppulukemat kirjattiin Sportille 3–2.

Palloseura isännöi vuorostaan Vaasalaisia heti huomenna lauantaina! Kiekko putoaa jäähän Gatorade Centerissä kello 18.30!