Piste Mikkelistä

Seura taipui jatkojalla Jukureille

Jukurit-TPS 4-3 JA. (1-1, 0-1, 2-1, 1-0)

Turun Palloseuran viikko käynnistyi keskiviikkoiltana Mikkelissä Jukurien vieraana.

Vierailu Savon sydänmailla tuotti turkulaisille yhden pisteen, Jukurien ottaessa jatkoaikavoiton maalein 4-3.

Seura aloitti ottelun iloisesti. Viljami Marjala raapi Liiga-uransa toisella osumalla turkulaiset 1-0-johtoon.

Kotijoukkueen 1-1-tasoitus syntyi kuitenkin vain minuutti myöhemmin Jarkko Immosen mailasta.

Seura palasi johtoasemaan toisen erän alkupuolella, kun Lauri Korpikoski taiteili mustavalkoisille aihetta hymyyn. Syöttöpisteen Korpikosken maaliin leimasi erinomaisen illan pelin pelannut Marjala.

Päätöserään suunnattiin Seuran johdossa, mutta tämä johto ei kuitenkaan kestänyt illan edetessä.

Patrik Puistolan ja Jesper Piitulaisen maalit veivasivat Jukurit 3-2-johtoon, mutta Seura punnersi Topias Haapasen fantastisella tahtomaalilla pelin tasoihin varsinaisen peliajan loppuhetkillä, tarkemmin sanottuna ajassa 57.16.

Jatkoaikaa ehdittiin pelata minuutti ja 23 sekuntia. Päätösen illan ottelulle laukoi kotijoukkueen Joni Jurmo.

Seuran taistelu pudotuspelien asetelmista jatkuu perjantaina Lappeenrannassa SaiPan vieraana.

Tällä hetkellä turkulaiset ovat sarjassa seitsemännellä sijalla. Pudotuspelien kotietuun oikeuttava neljäs sija kimaltelee neljän pisteen päässä.