Palloseuran harjoituskausi jatkui voitokkaana

Tasainen otteluilta venyi aina voittomaalikilpailuun.

TPS-Lukko 2-1 (0-1, 1-0, 0-0, 0-0, 1-0)

Preseason jatkui Gatorade Centerissä jo lähes perinteikkään TPS-Lukko-ottelun merkeissä. Kaiku HR:n tarjoamaan otteluun oli saapunut paikalle 3351 katsojaa.

Ottelu alkoi tasaisissa merkeissä ja tilastomerkintöjä saatiin odottaa ensimmäisen erän toiselle puoliskolle. Tilastot avattiin Lukon jäähyllä. Palloseuran ylivoima ei kuitenkaan onnistunut maalinteossa, vaikka yleisö pääsikin kohahtamaan muutaman kerran.

Lukko jäähytteli vielä toistamiseen, mutta Palloseura ei onnistunut vieläkään. Sen sijaan Lukon Harri Kainulainen pääsi karkumatkalle ja sujautti kiekon Lindbergin selän taakse alivoimamaalin arvoisesti. Maali syntyi ajassa 17:30. Erätauolle siirryttiin tilanteessa 0-1.

Toinen erä käynnistyi tasaisissa merkeissä. Heti erän alkumetreillä Lukko onnistui maalinteossa, mutta Julius Mattilan maali hylättiin korkean mailan johdosta. Ajassa 33:44 oli Palloseuran aika onnistua, kun Petrus Palmu laukoi viivasta kiekon ohi Daniel Lebedefin. Enempää maaleja ei erässä syntynyt ja toiselle erätauolle siirryttiin tasatilanteessa 1-1.

Tasaisessa kolmannessa erässä ei ratkaisua nähty ja kummallekin maalivahdille kertyi kuusi torjuntaa. Summerin soitettua, ottelun ratkaisua lähdettiin hakemaan jatkoajalta.

Jatkoaika tarjosi liudan tiukkoja tilanteita, mutta ratkaisuun ei päästy. Ratkaisun etsiminen siirtyi vielä kertaalleen, tällä kertaa voittomaalikilpailuun. Voittomaalikilpailun ainoa onnistuja oli Palloseuran Aidan Dudas. Näin ollen ottelun voitto merkittiin kotijoukkueen nimiin lukemin 2-1.

Palloseuran harjoituskausi jatkuu ensi viikon perjantaina HPK:n vieraana Hämeenlinnassa. Kotikaukalossa pelataan taas torstaina 31.8., kun Mestis-joukkue Kiekko-Espoo saapuu mustavalkoisten vieraaksi.