Palloseura pöllytti Sportia

Lauantai-iltana nähtiin kauden suurinumeroisin voitto!

TPS-Sport 6-1 (3-0, 1-1, 2-0)

Turun Palloseura kohtasi lauantai-iltana back-to-back -hengessä Vaasan Sportin. Joukkueet mittelivät paremmuudesta eilen Vaasassa ja tänään jatkettiin Gatorade Centerissä. Jussi Ahokkaan miehistö lähti hakemaan revanssia kotkapaidoista ja sitä kautta tekemään paluuta voittokantaan.

Palloseura oli lauantaina kotikaukalossa todella tehokas ja se näkyi jo ensimmäisessä erässä. Sport maalilla Rasmus Reijola kohtasi seitsemän laukausta, joista kolme löysi tiensä veräjänvartijan selän taakse. Maalinteon aloitti alivoimalla 15 minuutin kohdalla Jack Rodewald ja viimeiseen viiteen minuuttiin maaleja iskettiin vielä kaksi lisää.

Toiseen erään lähdettiin turvallisen tuntuisessa johdossa ja tilanne vain parani ottelun puolivälin ylityttyä. Mikael Pyyhtiä latasi jo illan neljännen ylivoimalla ja pakotti vierasjoukkue Sportin vaihtamaan maalivahtia. Samuel Jukuri luisteli Rasmus Reijolan tilalle vierailijoiden tolppien väliin.

Kauden suurinumeroisin voitto varmistui kolmannessa erässä, vaikka Sport onnistui iskemään itsensä tulostaululle Pyyhtiän ensimmäisen maalin jälkeen. Maalijyvästä kiinni saanut hyökkääjä takoi illan toisellaan jo TPS:n viidennen ja Jack Rodewald kaunisteli päätöslukemiksi niin ikään illan toisellaan numerot 6–1!

Voiton ansiosta Palloseura nousi 83 pisteeseen, kun runkosarjaa on jäljellä kymmenen ottelua. Pistetaistelu jatkuu jälleen ensi viikolla ja kolmen pelin viikko pyörähtää käyntiin keskiviikkona kotikaukalossa Jyväskylän JYPiä vastaan.