Nurmi poltti padan pohjaan

Markus Nurmi kruunasi torstai-illan hattutemppuun!

TPS-Ässät 5–2 (1–0, 1–1, 3–1)

Turun Palloseura palasi maaottelutauon jälkeen tositoimiin kotikaukalossa Porin Ässien isäntänä. Kamppailu oli kauden toinen ja mustavalkoisten tähtäimessä oli paluu voittokantaan! Vierasjoukkue Ässät luisteli Turun torstai-iltaan sarjataulukon viimeiseltä sijalta.

Maalihanat Gatorade Centerissä avattiin ensimmäisen erän puolivälissä Markus Nurmen toimesta. Kamppailun avausmaalin alustivat ylivoimalla Juuso Pärssinen, sekä Elmeri Eronen. Maali riitti viemään Palloseuran ensimmäiselle erätauolle johtoasemassa.

Toisessa erässä maalitehtailu alkoi jo toisen minuutin kohdalla, kun Jack Rodewald heilutti maaliverkkoa. Syöttöpisteet illan toiseen maaliin merkattiin Aarne Intoselle, sekä Tyler Steenbergenille. Osuma oli jenkkihyökkääjän kauden kuudes.

Vierasjoukkue Ässät pääsi mukaan peliin Palloseuran pienellä avustuksella, sillä Ässien Lenni Killinen pääsi kaventamaan alivoimalla lukemiksi 2–1. Samaisissa lukemissa siirryttiin myös toiselle erätauolle.

Kolmas erä kuten koko ottelukin oli Palloseuran hallintaa ja maaliverkko soi kolmesti Konstantin Volkovin selän takana. Markus Nurmi iski illan toisensa ensimmäisen tavoin ylivoimalla ajassa 43.17 ja Juuso Pärssinen jatkoi maalitehtailua viisi minuuttia myöhemmin.

Ajassa 53.19 Albin Eriksson toi lohtua vierailijoille, mutta takaa-ajo ei ottanut tuulta alleen kavennuksesta huolimatta. Ruskon leijona Markus Nurmi sinetöi torstain näytelmän viimeisellä minuutilla ja kruunasi iltansa hattutemppuun. Loppulukemat Turun pimenevässä syysillassa kirjattiin numeroihin 5–2!

Palloseuran taistelu pisteistä jatkuu heti huomenna Tampereen Hakametsässä Tapparaa vastaan!