Lauantai-illan Lukko

Viime kauden finaalipari kohtaa jo toistamiseen tällä kaudella.

Viikko on edennyt siihen pisteeseen, että luvassa on viimeinen taisto. Lauantaina Turun Palloseura kestitsee Rauman Lukkoa. Kohtaaminen hallitsevan mestarin kanssa on jo runkosarjan toinen, sillä viime kauden finaalipari mittasi paremmuuttaan heti ensimmäisessä runkosarjan ottelussa viime viikon torstaina.

Liiga-kauden ensimmäinen taisto kirjattiin Seuran nimiin Rauman Kivikylän Areenalla numeroin 3–5. Mustavalkoiset ohittivat Lassi Lehtisen ensimmäisen 20 minuuttisen aikana kolmesti ja toisen ja kolmannen erän maaleilla täydet kolme pistettä lähtivät Artukaisiin.

Lauantai-illan vierasjoukkueelle kauden ensimmäisestä ottelusta koettu tappio on kuluvan kauden ainoa. Raumalaiset ovat voittaneet kolme viimeisintä ottelua, joista kaksi toki yliajalla, mutta seitsemän pisteen saldo oikeuttaa sarjataulukon ensimmäiseen sijaan.

Neljästä pelatusta ottelusta TPS on onnistunut kerryttämään yhteensä kuusi pistettä. Joka toisesta pelistä on lähtenyt kolme pistettä mukaan ja eilen Lahden Isku Areenalla oli tappion vuoro. Pelicans voitti tiukan ja tasaisen perjantai-illan kamppailun luvuin 1–0. Lahden ottelua edelsi 1–2-voitto keskiviikolta Jyväskylän JYPistä.

Jussi Ahokas on joutunut hieman muovaamaan ketjukoostumuksia lauantain peliin lähdettäessä. Nuori maalivahti Eetu Anttila luistelee tolppien väliin ensimmäiseen Liiga-otteluunsa ja eilen Lahdessa taklauksen seurauksena kentän jättänyt Jimi Suomi ei ole tänään pelaavassa kokoonpanossa. Aleksi Anttalainen puolustaa yhdessä Ville Lajusen kanssa.