KooKoo vei voiton

Sarjakärki KooKoo iski tylysti torstai-illassa.

TPS - KooKoo 1-4 (0-2, 1-0, 0-2)

Turun Palloseura kohtasi viikon ensimmäisessä taistelussa sarjakärki Kouvolan KooKoon. Taisto oli joukkueiden kauden toinen keskinäinen ja ensimmäinen Gatorade Centerissä. Mustavalkoiset lähtivät metsästämään pisteitä torstai-illasta ja samalla havittelemaan sarjataulukon piikkipaikkaa.

Ensimmäinen erä ei kotiyleisölle riemunaihetta tarjonnut, sillä vierailijat iskivät kahdesti ensimmäisen 20 minuuttisen aikana. Aleksi Ainali avasi maalihanat ajassa 7.49 ja Kasperi Ojantakanen lisäsi vieraiden johtoasemaa alivoimalla pelikellon näyttäessä aikaa 16.12.

Toisessa erässä Palloseura otti peliä hallintaan ja palkinto tuli erän puolivälin ylityttyä. Ruben Rafkin ohjasi Elmeri Erosen lähettämän laukauksen ohi Oskari Setäsen ajassa 33.50. Kavennusmaalin ansiosta toiselle erätauolle lähdettiin numeroissa 1–2.

Kolmas erä oli pöytäkirjamerkintöjen osalta ensimmäisen kaltainen. Vierasjoukkue KooKoo teki kaksi maalia ja Palloseuran sarake jäi tyhjäksi. Teemu Rautiaisen ja Kimi Koiviston maaleilla loppulukemat Turun torstai-illassa kirjattiin numeroin 1–4.