KooKoo otti pisteet

Palloseuran voittoputki katkesi Kouvolassa.

KooKoo-TPS 3–2 (1–1, 0–1, 2–0)

Turun Palloseura matkusti keskiviikoksi Kouvolaan KooKoon vieraaksi. Kamppailu oli viikon ensimmäinen ja samalla päävalmentaja Jussi Ahokkaan paluu Lumon Areenalle. Mustavalkoiset luistelivat keskiviikkoillan taistoon sarjakärjessä.

Tiukka ja tasaväkinen vääntö käynnistyi heti kiekon pudottua Lumon Areenan keskiympyrään. Ensimmäinen 20 minuuttinen sisälsi kaksi pöytäkirjamerkintää, jotka molemmat olivat maaleja. Ensin onnistui Palloseura ja vajaan kahden minuutin johdossa pelaamisen jälkeen kotijoukkue tasoitti tilanteen.

Jack Rodewald avasi maalihanat Kouvolan keskiviikkoillassa ajassa 16.52. Illan ensimmäiseen syöttöpisteet kirjauttivat Ville Lajunen, sekä ruotsalaishyökkääjä Filip Sandberg. Johtoasema ei kuitenkaan kauaa kestänyt, sillä kotiyleisö sai aihetta juhlaan pelikellon näyttäessä aikaa 18.39.

Kouvolalaisten kultakypärä Heikki Liedes ohitti Andrei Kareevin vain vajaat kaksi minuuttia Rodewaldin maalin jälkeen. Osuman seurauksena ensimmäiselle erätauolle siirryttiin tasatilanteessa 1–1.

Toisessa erässä pöytäkirjaa jouduttiin täyttämään ensimmäisenkin erän edestä. Rangaistusminuutteja kirjattiin 14 minuutin edestä, mutta maaleja pöytäkirjaan merkittiin vain yksi. Seuran kultakypärä Mitch Hults vei mustavalkoiset johtoon, kun erää oli pelattu kuusi minuuttia ja 39 sekuntia.

Jack Rodewaldin ja Filip Sandbergin alustama ylivoimamaali johdatti Palloseuran toiselle erätauolle 1–2-johdossa. Kahden pelatun erän jälkeen Andrei Kareeville oli kirjattu 12 torjuntaa, kun toisessa päässä Nick Malik oli ehtinyt kiekon tielle 15 kertaa.

Kolmanteen erään luisteltiin Palloseuran johdossa, mutta toisessa erässä peliä hallintaan saanut kotijoukkue tuli välittömästi kovaa päälle. Kova painostus tuotti tulosta viiden minuutin pelin jälkeen. KooKoon Ville Meskanen onnistui laukomaan tasoituksen, kun kolmatta erää oli pelattu 4.57.

Tasoitusosuman jälkeen peli jatkui Palloseuran päädyssä ja kotijoukkue loi painetta Kareevin vartioiman maalin välittömään läheisyyteen. Kotijoukkueen ilmassa roikkunut johtomaali näki päivänvalon pelikellon näyttäessä aikaa 52.17. Kouvolalaisten johtomaalista vastasi Kim Strömberg.

Kotijoukkueen jänne kesti aina ottelun loppuun, eikä Palloseura päässyt enää oikeille raiteille. Aika pelikellossa kävi loppuun ja summerin soidessa tulostaulu näytti lukemia 3–2. Tappio katkaisi Seuran voittoputken, mutta mustavalkoiset lähtevät hakemaan paluuta voittojen tielle lauantaina kotikaukalossa Lukkoa vastaan.