Kolmen pisteen Piispanmunkki!

Turun Palloseura palasi voittojen tielle hetkellä, jolloin sitä eniten tarvittiin.

TPS-Jukurit 4-2 (2-0, 1-0, 1-2)

Gatorade Centerissä kaikki hyvin. Turun Palloseura riipaisi keskiviikkoillassa ja viikon ensimmäisessä Liiga-ottelussaan kolmen pisteen kotivoiton Mikkelin Jukureita vastaan.

Seuran neuloman   -kotivoiton myötä katkesi myös mustavalkoisten viiden ottelun mittainen tappioputki.

Voitollaan Seura nousi sarjataulukossa jälleen viidennelle sijalle.

Kotijoukkue hallitsi illan tapahtumia parhaalla mahdollisella tavalla.

Avauserässä Seura naulasi kaksi ylivoimaosumaa, jotka osaltaan viitoittivat turkulaisia kohti tärkeää kotivoittoa.

Ensin osui Scott Kosmachuk vain 44 sekunnin pelaamisen jälkeen. Ylivoimakaappiin asennustöitä tarjosivat Arttu Ilomäki sekä Teemu Kivihalme.

Lisää sisustustöitä nähtiin 13 minuutin pelaamisen jälkeen, jolloin Kivihalme pääsi vuorostaan maalauspuuhiin Ilomäen ja Antti Tuomiston toimiessa maaliämpärien apulaisavaajina.

Toisessa erässä turkulaisten vahva pelillinen ilme jatkui siitä mihin se ensimmäisessä erässä jäi. Kenttätapahtumat tasoittuivat hieman, mutta missään vaiheessa toista erää eivät mikkeliläisvieraat päässeet edes kiusoitteluetäisyydelle.

Toisen erän hunajaisin hetki koettiin vajaat kaksi minuuttia ennen erätauon äänimerkkiä, jolloin Vili Munkki paistoi uransa ensimmäisen Liiga-maalin. Munkin sokerinmakuista herkkuhetkeä pääsivät koristeluillaan makeuttamaan syöttöpisteet vispilöineet Kosmachuk ja Sisu-Petteri Lehtonen.

Ottelun päätöserässä illan makoisaa kotivoittoa lisäsi illan toisella osumallaan Munkki. Munkin osuma tuli tilanteessa, jossa Jukurit oli kuin varkain noussut jo maalin päähän.

Makoisan 4–2 -voiton myötä odotusarvo perjantaina pelattavaan TPS-HIFK-otteluun nousi entisestään.

Muista hommata lippusi perjantain jännitysnäytelmään ajoissa, kiekko tippuu jäähän perjantai-iltana klo 18.30.