Kolmen pisteen keskiviikko

Palloseura avasi uuden peliviikon voitolla!

TPS-SaiPa 3–1 (0–1, 2–0, 1–0)

Turun Palloseura kohtasi keskiviikkoiltana Pekka Virran luotsaaman Lappeenrannan SaiPan. Gatorade Centerissä pelattu kamppailu oli molempien joukkueiden viikon ensimmäinen. Mustavalkoiset luistelivat sputnikpaitojen kimppuun sarjan piikkipaikalta.

Keskiviikon ensimmäinen erä kirjattiin vierasjoukkueelle. Keltapaidat painoivat peliä vääjäämättä Andrei Kareevin vartioimaa maalia kohti ja toisessa päässä Niclas Westerholm sai olla rauhassa. Vierailijat pääsivät kahdesti myös pyörittämään ylivoimaa, mutta erikoistilanteilla ei maaleja nähty. Erän ainoan osuma syntyi Ville Petmanin läpiajon päätteeksi ajassa 15.28.

Toisessa erässä hallinta muuttui ja mustavalkoiset ottivat pelin hallinnan itselleen. Mitch Hults tasoitti tilanteen viiden minuutin pelin jälkeen ja lisää oli luvassa. Vain muutama minuutti tasoituksen jälkeen puolustaja Ruben Rafkin pujotteli itsensä tekopaikkaan ja napautti maalinkulmalta Palloseuran johtoon!

Kahden pelatun erän jälkeen Gatorade Centerin tulostaulu näytti lukemia 2–1. Andrei Kareeville oli kirjattu 40 peliminuutin jälkeen 12 torjuntaa, kun toisessa päässä Niclas Westerholm oli selvinnyt vain seitsemällä torjunnalla.

Kolmanteen erään Palloseura lähti maalin etumatkalta, eikä vierasjoukkue SaiPa päässyt missään kohtaa rinnalle. Neljä minuuttia ennen päätössummerin soittoa ruotsalaishyökkääjä Filip Sandberg laukoi ensimmäisellä maalillaan mustavalkoisissa TPS:n 3–1-johtoon.

Samaiset 3–1-lukemat komeilivat tulostaululla myös neljä minuuttia myöhemmin ja tämä tosiasia tarkoitti kolmen pisteen jäämistä Turkuun. Voittoa ei kauaa kuitenkaan ehditä juhlia, sillä taistelu pisteistä jatkuu heti huomenna Helsingissä HIFK:n vieraana.