Kolmen pisteen keskiviikko

Viikon ensimmäinen ottelu ratkesi toisessa erässä!

JYP-TPS (0–0, 1–2, 0–0)

Turun Palloseura kohtasi keskiviikkoiltana Jyväskylässä LähiTapiola Areenalla JYP:in. Kamppailu oli kolme peliä sisältävän viikon ensimmäinen ja samalla runkosarjan toinen vierasottelu. Molemmat joukkueet lähtivät hakemaan kamppailusta kauden toista voittoa.

Ottelu alkoi tasaisissa merkeissä ja jatkui samoissa tunnelmissa koko ensimmäisen erän. Maalit olivat tiukassa, eikä ensimmäisen 20 minuuttisen aikana pöytäkirjaan merkitty ainuttakaan osumaa. Ensimmäiselle erätauolle lähdettiin maalittomassa tasatilanteessa.

Keskiviikkoillan toisessa erässä maalihanat aukaistiin jo ensimmäisellä minuutilla. Jack Rodewald ohitti Markus Ruusun vain puolen minuutin pelin jälkeen. Kanukkihyökkääjän täysosumaan syöttöpisteet kirjasivat Markus Nurmi, sekä Eemil Viro!

Big Jackin iskemän maalin jälkeen peliä ehdittiin jatkamaan reilu kolme minuuttia, kun kotijoukkue onnistui tasoittamaan tilanteen. Rodewaldin maanmies Reid Gardiner pysäytti kellot aikaan 23.43. Osumaa tarkastettiin vielä videolta, mutta tuomaristo osoitti keskiympyrää ja peliä jatkettiin tasatilanteesta.

Toiselle erätauolle ei kuitenkaan lähdetty 1–1-tasatilanteessa, sillä Mikael Pyyhtiä pääsi nautiskelemaan illan kolmannen täysosuman Kalle Väisäsen syötöstä ajassa 35.53! Johtomaaliin toiseksi syöttäjäksi kirjattiin Aarne Intonen. Pyyhtiän sivalluksen myötä toiselle erätauolle lähdettiin mustavalkoisten johdossa numeroin 1–2!

Kolmas erä piti sisällään kovaa taistelua, mutta ei pöytäkirjamerkintöjä. Tämä tarkoitti sitä, ettei kukaan tehnyt maaleja ja toisessa erässä tulostaululle isketty tulos jäi voimaan. Loppulukemat summerin soidessa näyttivät siis 1–2 ja täydet kolme pistettä lähti Palloseuran matkaan!

Taistelu pisteistä jatkuu jälleen perjantaina, kun vieraskiertue jatkuu Lahden Pelicansin vieraana.