Kolmas KooKoolle

Oskari Setänen nousi sankariksi keskiviikkoillassa.

TPS - KooKoo 1-3 (0-2, 1-0, 0-1)

Turun Palloseura kohtasi keskiviikkoiltana Kouvolan KooKoon. Välienselvittely oli kauden toinen ja mustavalkoiset lähtivät metsästämään ensimmäistä voittoa kouvolalaisista. Molempien joukkueiden lähtökohdat olivat samat, sillä mielessä oli kahden ottelun tappioputken katkaiseminen.

Jussi Ahokkaan miehistö luisteli Gatorade Centerin jäälle muutoksia sisältäneellä kokoonpanolla, sillä maajoukkuekomennusten takia ketjumuutokset olivat välttämättömiä. Ottelun ensimmäisessä erässä vierasjoukkue sai pelistä kiinni Palloseuran hakiessa otetta ja iski kaksi maalia ylivoimalla.

Vierasjoukkueen maaleista vastasivat Teemu Rautiainen, sekä Heikki Liedes. Ottelun ensimmäinen maali syntyi Rautiaisen lavasta neljän minuutin kohdalla ja Liedes osui pelikellon näyttäessä aikaa 17.23.

Ensimmäinen erä kirjattiin kenttätapahtumia linjaten KooKoolle, mutta kaksi seuraavaa Palloseuralle. Laukauksia viimeiseen 40 minuuttiin Palloseura lähetti Oskari Setästä kohti 42 kappaletta, mutta kiekko löysi tiensä vain kertaalleen KooKoo-vahdin selän taakse.

Ajassa 34.00 Ville Lajunen laukoi kavennuksen Jimi Suomen ja Mitch Hultsin esityöstä. Osuma oli palkinto kovasta painostuksesta, sillä vierailijat eivät saaneet pelistä enää kiinni ja tyytyivät vain heittämään kiekkoa keskialueelle. Maali jäi kuitenkin mustavalkoisten viimeiseksi ja siitä piti huolen 53 torjuntaa kirjauttanut Oskari Setänen.

Kolmannessa erässä nähtiin vain yksi maali KooKoon toimesta, vaikka peli pyöri täysin oranssipaitojen päädyssä. Heikki Liedes laukoi kiekon tyhjään maaliin ja sinetöi keskiviikkoillassa loppulukemiksi 1–3.