Kerhosta ei vastusta

Neljäs peli ja neljäs voitto Pallokerhosta!

HPK-TPS 2-3 (0-1, 1-1, 1-1)

Turun Palloseura kohtasi perjantaina Hämeenlinnan Pohjantähti Areenalla HPK:n. Välienselvittely oli runkosarjan neljäs ja mustavalkoisilla oli mielessä vain ja ainoastaan tappiottoman putken jatkaminen hämeenlinnalaisia vastaan. Kaikki kauden kolme aikaisempaa oli kirjattu Seuralle maalin erolla, eikä perjantai-ilta tuonut tähän tilastoon muutosta.

Tiukan ja tasaväkisen ottelun ensimmäinen erä tarjoili yhden maalin ja avausosumasta vastasi Eemil Viro! Pelikello pysähtyi aikaan 5:37 ja loppu erä edettiin mustavalkoisten johdossa aina erätauolle asti! Avausmaaliin syöttäjiksi kirjattiin Elmeri Eronen, sekä Jonne Tammela.

Toisessa erässä molemmat joukkueet onnistuivat kertaalleen maalinteossa ja osumat syntyivät vain 19 sekunnin aikavälillä. Kotijoukkueen Michael Joly tasoitti pelin, kun toista erää oli jäljellä vain reilut kaksi minuuttia. Tasatilanteessa ei kuitenkaan kauaa edetty sillä Mikael Pyyhtiä laukoi Palloseuran uudelleen johtoon heti seuraavassa vaihdossa!

Kolmannessa erässä Markus Nenonen tasoitti erittäin kuuman kamppailun seitsemän minuutin pelin jälkeen. Ottelu eteni käsi kädessä aina varsinaisen peliajan viimeisille hetkille asti ja alkoi näyttää siltä, että ratkaisua lähdetään hakemaan jälleen lisäajalta.

Jatkoaikaa tai voittolaukauskilpailua ei kuitenkaan tarvittu, sillä ajassa 56:21 Markus Nurmi latasi illan kolmannen TPS-maalin ja samalla koko perjantai-illan ratkaisevan osuman! Kotijoukkue ei enää loppukiriä pystynyt rakentamaan ja loppulukemat Pohjantähti Areenalla kirjattiin 2–3! Kolme pistettä lähti takaisin Turkuun ja voiton ansiosta Seura kukisti Kerhon kaikissa kauden kohtaamisissa!