JYP ryösti pisteet

Erikoistilanteet ratkaisivat keskiviikkoillan.

TPS-JYP 1-4 (1-1, 0-1, 0-2)

Turun Palloseura kohtasi keskiviikkona viikon ensimmäisessä pistetaistossa Jyväskylän JYPin. Voitto oli ainoa tavoite, sillä pudotuspelipaikan suhteen taistelu kävi kuumana, toisin kuin jyväskyläläisillä. Vierasjoukkue pääsi pelaamaan vapautuneesti ja se auttoi hurrikaaniryhmää läpi ottelun.

Ensimmäisessä erässä Palloseura pakotti JYPin rikkeisiin ja ylivoima-aikaa oli tarjolla kahdeksan minuuttia. Vasta kolmas erikoistilanne tuotti maalin ja tekijäksi kirjattiin ensimmäisellä mustavalkoisella maalillaan Vyacheslav Ushenin. Osumaan esityön tekivät Elmeri Eronen, sekä veljeksistä toinen Vladislav.

Johtoasemassa edettiin ensimmäisen erän loppupuolelle asti, kunnes JYPin Niko Seppälä tasoitti tilanteen. Kolme minuuttia ennen summerin soittoa tullut maali johdatti joukkueet erätauolle tasatilanteessa, mutta Seppälän maalista hurrikaaniryhmä sai hengen päälle.

Kahdessa viimeisessä erässä vierasjoukkue piti Palloseuran nollilla uhrautuvan puolustuksen ja terävän maalivahtipelin ansiosta. Konstantin Shostak torjui kaiken Usheninin maalin jälkeen ja tämä tarkoitti pisteiden lähtemistä Jyväskylään.

Adam Brodecki laukoi toisessa erässä vierailijat johtoon ylivoimalla ja kolmannen erän kaksi maalia paketoivat keskiviikon. JYPin maaleista vastasivat Samuel Salonen, sekä Jerry Turkulainen. Viimeinen maali syntyi tyhjiin ja sen myötä loppulukemat Gatorade Centerissä kirjattiin 1–4.