Jukurit syvensi TPS:n ahdinkoa

Aatu Räty ratkaisi ottelun viisi sekuntia ennen summerin soittoa.

TPS - Jukurit 1-2 (0-0, 1-1, 0-1)

Turun Palloseura palasi kotiyleisön eteen keskiviikkoiltana, kun vastaan saapui Mikkelin Jukurit. Kamppailu oli kauden kolmas keskinäinen kohtaaminen ja Gatorade Centerin jäälle luisteltiin voittojen ollessa tasan 1–1. Palloseura lähti tekemään paluuta voittojentielle, mutta kovassa lennossa lentävä mikkeliläisryhmä laittoi oman mausteensa keskiviikkoiltaan.

Taiston ensimmäistä maalia jouduttiin odottamaan yli ottelun puolivälin. Pelikellon näyttäessä aikaa 33.51 Jaedon Descheneau täräytti Palloseuran johtoon. Kanukkihyökkääjän maaliin esityön teki Kalle Väisänen, sekä Eemil Viro.

Johtoasemassa ei kauaa kuitenkaan edetty, sillä Pekka Jormakka veivasi pelin tasoihin ajassa 36.34. Maali riitti toiseen erään ja tasatilanteessa siirryttiin myös toiselle erätauolle ja pitkään näytti myös siltä, että kolmannen erän jälkeenkin tulostaulu näyttää tasalukemia.

Jatkoaikaa ei kuitenkaan tarvittu, sillä Aatu Räty laukoi vierailijat johtoon viisi sekuntia ennen päätössummerin soittoa. Maali jäi ottelun viimeiseksi ja loppulukemat kirjattiin numeroihin 1–2.