Ensimmäinen piste

Sunnuntai-illan ratkaisu haettiin pitkän kaavan kautta.

TPS-Sparta Praha 2–3 VL (1–1, 0–1, 1–0, 0–0, 0–1)

Turun Palloseura kohtasi viikon päätteeksi sunnuntai-iltana tsekkiläisjoukkue Sparta Prahan. Kamppailu oli CHL-kauden toinen, sillä mustavalkoiset isännöivät perjantaina Pinguins Bremerhavenia. Molemmat joukkueet lähtivät metsästämään sunnuntailta ensimmäistä voittoa CHL-kaukaloista.

TPS:n ja Sparta Prahan välinen taisto alkoi odotetun vauhdikkaissa tunnelmissa. Kuumaksi kamppailuksi uumoiltu välienselvittely oli kovan kamppailun sävyttämää jo ensimmäisistä luistimenpiirroista lähtien.

Vierasjoukkue Praha onnistui iskemään illan ensimmäisen täysosuman ylivoimalla seitsemän ja puolen minuutin pelin jälkeen. Zdenek Dolezalin tekemä maali piti vierasjoukkueen johdossa lähes erän loppuun saakka, mutta Mitch Hults osui niin ikään ylivoimalla erän viimeisellä minuutilla. Eemil Viron ja Ville Lajusen alustama maali vei ottelun 1–1-tasatilanteessa ensimmäiselle erätauolle.

Toisessa erässä Palloseura laukoi 21 kertaa Alexander Salakin vartioimaa maalia kohden, mutta veräjänvartija piti pintansa eikä antautunut painostuksen alla. Erän ainoan maalin iski Ladislav Zikmund ja 40 peliminuutin jälkeen tilanne oli vierailijoille 1–2.

Kolmannessa erässä Salak joutui antautumaan kerran. Tuore TPS-hyökkääjä Tyler Steenbergen iski avausottelussaan ensimmäisen maalin mustavalkoisille, tasoittaen sunnuntai-illan taiston. Steenbergenin täysosuma oli kolmannen erän ainoa pöytäkirjamerkintä maalien osalta ja ratkaisua siirryttiin hakemaan jatkoajalta.

Viiden minuutin jatkoajalla ei maaleja nähty ja voittajaa lähdettiin selvittämään voittomaalikilpailun kautta. Kymmenestä laukojasta vain yksi onnistui ja kyseessä oli Sparta  Prahan Filip Chlapik. Loppulukemat Gatorade Centerissä kirjattiin lopulta tsekkiläisjoukkueen hyväksi lukemin 2–3.