230311_TPS-KOO-_05_TPS_juhlii_1-0-maalia

Edellinen
Seuraava

Lauantai-iltana Sumulaakso juhli Gatorade Centerissä.

TPS-KooKoo 3-7 (1-3, 1-3, 1-1)

Lauantai-ilta toi mukanaan runkosarjan viimeisen koitoksen. Kotikaukaloon Seuran vieraaksi luisteli Kouvolan KooKoo ja panokset olivat valtaisat. Mustavalkoisille panoksena oli kotietu ensimmäiseen pudotuspelisarjaan, mutta vierailijoille ottelu oli vielä suurempi. KooKoon tilanne oli tulos tai ulos.

Seuran lähtö iltaan oli vahva ja lauantain avausmaali syntyikin Mikael Pyyhtiän lavasta, kun ensimmäinen erä oli kääntynyt toiselle kympille. Ensimmäisen osuman jälkeen vierasjoukkue KooKoon tilanne näytti heikolta, mutta veitsi kurkulla pelannut Sumulaakson joukkue ei lannistunut vaan laittoi tuulemaan.

Heikki Liedes aloitti mustaoranssien myllytyksen alivoimalla, kun peliä oli kulutettu 14 minuuttia ja kolme sekuntia päälle. Tasoituksen jälkeen vierailijat laittoivat tuulemaan ja latasivat ensimmäiseen erään kolme maalia. Seura pääsi kokeilemaan maalintekoa rangaistuslaukauksesta, mutta Arttu Ilomäki ei onnistunut yrityksessään.

Toisessa erässä sama meno jatkui ja KooKoo heilutti Seuran verkkoa uudelleen kolmesti. Tulostaululla näkyivät numerot 1–6, mutta lohtua toi Sebastian Stålbergin kavennus toisen erän lopussa.

Kolmanteen erään luisteltiin kutakuinkin tekemättömässä paikassa, mutta Jonne Tammelan salamamaali loi uskoa kotiyleisöön. Kirivaihdetta ei kuitenkaan löydetty ja KooKoo tehtaili vielä yhden korkeimman kosmetiikan merkeissä.

Loppulukemat lauantai-illassa kirjattiin numeroin 3–7 ja voitolla KooKoo varmisti peliensä jatkumisen keväällä. Seura menetti kotiedun ja tämän johdosta pudotuspelikevät aloitetaan maanantaina Porissa Ässien vieraana.