Ei pisteitä Kouvolasta

KooKoo ei taipunut vieläkään tällä kaudella.

KooKoo-TPS 5-3 (1-1, 0-2, 4-0)

Turun Palloseura kohtasi keskiviikkona Kouvolassa Lumon Areenalla KooKoon. Taisto oli kauden neljäs ja mustavalkoiset lähtivät hakemaan ensimmäistä voittoa kouvolalaisista kuluvan runkosarjan aikana. Ideana oli voittoputken jatkaminen, mutta kotijoukkueella oli sanansa sanottavana asiaan.

KooKoon Aleksi Ainali aloitti ottelun maalinteon kahdeksan minuutin kohdalla. Avausmaalin jälkeen pelikello ehti edetä yli kymmenen minuuttia, kunnes verkkoa heilutettiin uudelleen. Turkulaisten onneksi keskiviikkoillan toisesta maalista vastuun otti Jaedon Descheneau! Maali syntyi ylivoimalla ajassa 18.47.

Toisessa erässä Lumon Areenan maaleista vastasi vain ja ainoastaan Palloseura. Juhani Jasu veivasi näyttävän johto-osuman KooKoon verkkoon, kun toista erää oli pelattu kahdeksan minuuttia ja 42 sekuntia. Erän loppupuolella Jaedon Descheneau täräytti illan toisensa ensimmäisen tapaan ylivoimalla ja vei mustavalkoiset kahden maalin johtoon.

Kolmanteen erään luisteltiin Palloseuran 1–3-johdossa. Kahden maalin johto ei kuitenkaan kestänyt kuin kaksi minuuttia, sillä Toni Suuronen laukoi kotijoukkueen maalin päähän ajassa 41:59. Kavennusmaalin jälkeen KooKoo sai hengen päälle ja viimeiseen erään kotijoukkue latasi vielä kolme maalia lisää.

Palloseuran maalisarake ei kolmannessa erässä muuttunut ja KooKoon neljän maalin erä jätti mustavalkoiset pisteittä. Loppulukemat Kouvolan Lumon Areenalla kirjattiin summerin soittaessa 5-3.