CHL päättyi vierastappioon

Seura taipui niukan tiukasti Wolfsburgille

Wolfsburg-TPS 5–4 ( 1–3, 3–1, 1–0)

Turun Palloseuran miehistö vilkutti tämän kauden osalta hyvästit CHL:lle keskiviikkoiltana Saksan Wolfsburgissa.

Panosten näkökulmasta tarkasteltuna merkityksetön ottelu kääntyi lopulta maalin erolla kotijoukkueelle ottelun päätöserässä.

Seura riehui avauserässä röyhkeän vierasjoukkueen tapaan. Pavol Skalicky, Roni Allén sekä Arttu Ilomäki veivät vieraat avauserässä kolmen maalin johtoon.

Kotijoukkue kavensi erätauolle mentäessä lukemiksi 1–3, mutta Seuran Eemeli Saari lisäsi vieraiden johdon jälleen kolmeen maaliin toisen erän aluksi.

Wolfsburg latoi kuitenkin toisen erän edetessä kolme osumaa Noa Valin selän taakse ja niinpä päätöserään soudettiin tasalukemissa 4–4.

Isännät iskivät kolmannessa erässä vielä kertaalleen, jonka myötä sinetöityivät myös ottelun loppulukemat.

Seuran ottelut isoilla panoksilla jatkuvat perjantai-iltana Vaasan Sportia vastaan vieraskaukalossa.