Naisten välieräsarja jatkuu Turussa

Palloseura lähtee tasoittamaan sarjaa kotikaukalossa!

Naisten Liiga on edennyt välierävaiheeseen ja Turun Palloseura vääntää finaalipaikasta Kiekko-Espoon kanssa. Välieräsarjan ensimmäisessä osaottelussa runkosarjan voittaja vei kamppailun nimiinsä lukemin 5–1 ja tänään mustavalkoisilla on mahdollisuus tasoittaa voitot kotikaukalossa.

Sarjan ensimmäisessä ottelussa espoolaiset käänsivät ottelun kolmannessa erässä. Kahden erän jälkeen Tapiolan tulostaulu näytti lukemia 2–1, mutta kotijoukkueen kolmannen erän kolme maalia sinetöivät Kiekko-Espoon neljän maalin voiton.

TPS:n Naiset ovat voittaneet historian aikana Kiekko-Espoon kahdesti. Ensimmäisen kerran päivämäärällä 4.11.1995 ja toistamiseen 15.11.2020. Molemmat voitot ovat tulleet Espoosta ja tänään Palloseura lähtee tekemään historiaa kotikentällä!

Kiihkeän välieräsarjan toinen osaottelu ja samalla ensimmäinen Turussa pelattava kamppailu isketään käyntiin Kupittaalla Marli Areenalla kello 17.30.