Täysi pistepotti

Palloseura kaatoi patapaidat neljännen kerran kuluvalla kaudella.

TPS-Ässät 2-1 (0-0, 2-1, 0-0)

Turun Palloseura palasi kotikaukaloon parin viikon tauon jälkeen. Vuoden toisessa kotiottelussa vastaan asettui Karri Kiven luotsaama Porin Ässät. Välienselvittely oli kokonaisuudessaan kauden kuudes. Mustavalkoiset lähtivät tekemään paluuta voittokantaan ja kukistamaan patapaitoja jo neljännen kerran kuluvan runkosarjan aikana.

Tiivistunnelmaisen taiston ensimmäisessä erässä pöytäkirjaa ei paljoa kulutettu ja ensimmäistä maalia jouduttiin odottamaan aina toisen erän ensiminuuteille asti. Jonne Tammela laukoi Aarne Intosen esityöstä keskiviikkoiltapäivän ensimmäisen osuman ajassa 22:12.

Kun maalien makuun oli päästy, jatkoi Jaedon Descheneau verkkojen pöllyttämistä vain reilu minuutti Tammelan osuman jälkeen. Maaliin syöttäjiksi kirjattiin Mitch Hults ja Niklas Arell. Osuma pakotti Karri Kiven käyttämään aikalisän ja seuraavaa maalia jouduttiin odottamaan 10 minuuttia. Eemil Erholtz laukoi patapaidat alivoimalla tulostaululle ja lukemissa 2-1 siirryttiin toiselle erätauolle.

Ottelun kolmannessa erässä vierasjoukkue Ässät iski painetta Palloseuran päätyyn heti kiekon pudottua jäähän. Patapaidat olivat valehtelematta pelipäällä, mutta kiekko ei missään kohtaa päätynyt Andrey Kareevin selän taakse. Toisessa erässä tehdyt maalit jäivät voimaan päätössummerin soittaessa ja täysi pistepotti jäi Turkuun lukemin 2-1.