Joulukalenterin ensimmäisestä luukusta kolme pistettä

Jonne Tammela iski ensimmäisen maalinsa Palloseuran paidassa!

Ässät - TPS 1-2 (1-0, 0-2, 0-0)

Turun Palloseura avasi liigaviikon Porin Isomäessä keskiviikkoiltana Ässiä vastaan. Kamppailu oli kotijoukkueelle toinen Karri Kiven komennossa, sekä joukkueiden tämän kauden toinen välienselvittely Porissa. Kauden kolmannesta kohtaamisesta mustavalkoiset lähtivät metsästämään jo runkosarjan kolmatta voittoa.

Karri Kivi luistelutti patapaidat kovalla vauhdilla ensimmäiseen erään ja sarjataulukon viimeinen laittoi Palloseuran ahtaalle. Viiden ja puolen minuutin pelin jälkeen Jarno Kärki onnistui kääntämään kiekon lähietäisyydeltä ohi Andrei Kareevin ja vei kotijoukkueen johtoon. Kärjen maali jäi ensimmäisen erän ainoaksi ja erätauolle poistuttiin porilaisten komennossa.

Toiseen erään Jussi Ahokas liekitti mustavalkoiset uuteen lentoon ja erän maalit kirjattiin vain oikealle puolelle tulostaulua. Palloseura nousi tasatilanteeseen Jonne Tammelan toimesta ajassa 28.48. Maali oli hyökkääjän ensimmäinen Palloseuran paidassa!

Mustavalkoinen maalinteko sai jatkoa erän lopulla ylivoimalla. Juuso Pärssinen sivalsi TPS:n johtoon upean kuvion päätteeksi. Kukko pääsi nauttimaan johto- ja samalla koko ottelun voittomaalin ketjukavereidensa Mikael Pyyhtiän, sekä Markus Nurmen häikäilevästä esityöstä.

Palloseuran tehokolmikon maali jäi tosiaan illan viimeiseksi. Kolmannessa erässä ei nähty enää osumia, sillä kotijoukkue ei onnistunut rakentelemaan loppukiriä, eikä Palloseura lyönyt kiekkoa tyhjään maaliin. Loppulukemat Porin Isomäessä kuulutettiin summerin soittaessa 1–2!