Palloseura taisteli täyden pistepotin Tampereelta!

Tappara-TPS 1-2 (0-0, 0-2, 1-0 )

Turun Palloseura matkasi viikon päätteeksi perjantaina Tampereelle Tapparan vieraaksi. Vierailu oli kauden ensimmäinen Hakametsässä, mutta kokonaisuudessaan toinen kirvesrintoja vastaan. Mustavalkoiset isännöivät nimittäin tamperelaisia ennen maaottelutaukoa marraskuun alussa Gatorade Centerissä.

Kovaksi kaavailtu taisto kävi toteen heti avauskiekon tiputtua. Mustelmia ei säästelty ja tunteet olivat pinnassa. Kaksinkamppailuissa ei annettu periksi ja tunnelma Hakametsässä oli katossa perjantai-illan kunniaksi. Suurena syynä hyvään tunnelmaan oli runsaslukuinen Palloseuran kannattajaryhmä.

Tiukan taistelun lomassa ei ensimmäisessä erässä maaleja tehty, mutta toista erää ei ehditty pelata edes minuuttia, kun näytelmän ensimmäinen täysosuma syntyi. Hakametsään saapuneet TPS-kannattajat saivat aihetta riemuun ensimmäisen kerran jo 49 sekunnin pelin jälkeen, kun Ruben Rafkin iski mustavalkoiset johtoon Juuso Pärssisen ja Jonne Tammelan syötöstä.

Mustavalkoinen vyöry jatkui niin kaukalossa, kuin katsomossakin ja lisää hunajaa saatiin 11 minuutin kohdalla. Jack Rodewald iski Palloseuran kahden maalin johtoon Johan Ivarssonin ja Tammelan esityöstä. Maalien ansiosta 40 peliminuutin jälkeen tilanne oli mustavalkoisten hyväksi 0–2!

Kolmannessa erässä kotijoukkue sai toivoa Waltteri Merelän erän alun maalista, mutta osuma jäi laihaksi lohduksi. Varsinaisen peliajan loppuun edettiin samaisissa lukemissa 1–2 ja tämä tarkoitti täyden pistepotin lähtemistä Suomen kauneimpaan!