Tappio Mikkelissä

Tiistai-ilta ei tarjonnut maaleja, eikä pisteitä mustavalkoisille.

Jukurit-TPS 3–0 (1–0, 1–0, 1–0)

Turun Palloseuran viikko polkaistiin käyntiin tiistai-iltana Mikkelin Ikioma Areenalla. Mustavalkoiset luistelivat Jukurien vieraaksi sarjakärjessä ja ajatus ja idea oli jatkaa voittojen tiellä kohti Jyväskylää. Vastavuoroisesti sarjan viimeiseltä sijalta iltaan lähtenyt kotijoukkue lähti metsästämään pitkästä aikaa voittoa.

Viikon ensimmäisen ottelun ensimmäinen erä ei jättänyt jälkipolville kerrottavaa. Mustavalkoiset eivät saaneet pelistä kiinni ja kotijoukkue vei peliä. Kuuden minuutin pelin jälkeen sinikeltaiset iskivät tiistain ensimmäisen maalin.

Ajassa 6.16 kotijoukkueen Libor Zabransky iski avausmaalin ylivoimalla. Kuparinen rikkoutui, kun Johan Ivarsson istui rangaistusta pelin viivyttämisestä. Maalin seurauksena ensimmäiselle erätauolle lähdettiin mikkeliläisten 1–0-johdossa.

Toisessa erässä Palloseura sai paremmin pelistä kiinni, mutta maalinteosta vastasi silti kotijoukkue. Jarkko Immonen vei Jukurit kahden maalin johtoon pelikellon edettyä 3 minuuttia ja 50 sekuntia.

Oskari Salminen kesti kotijoukkueen tolppien välissä ja kahden maalin eroavaisuudella edettiin aina toisen erän jäljelle jääneet 16 minuuttia. Jani Tuppurainen pääsi kokeilemaan kolmannen osuman tekemistä erän puolivälissä rangaistuslaukauksesta, mutta maalirauta piti tilanteen muuttumattomana.

Kolmannessa erässä mustavalkoiset eivät onnistuneet käynnistämään takaa-ajoa. Kotijoukkue Jukurit hallitsi peliä ja piti huolen maalinteosta. Erän puolivälissä Topias Haapanen ja Oliver Joakim Larsen ottivat yhteen ja molemmille taistelijoille tuomittiin suihkukomennukset tappelun seurauksena.

Petrus Palmu teki illan kolmannen maalin ajassa 55.27. Osuma oli viimeinen niitti Mikkelin tiistai-illassa, ja loppulukemat Ikioma Areenalla kirjattiin lopulta numeroin 3–0. Voiton ansiosta kotijoukkue katkaisi Palloseuran voittoputken ja samalla oman tappioputkensa.

Mustavalkoisten matka jatkuu huomiseksi Jyväskylään, missä JYP isännöi Palloseuraa.