Sarjakärjessä viikonlopun viettoon

Juuso Pärssinen dominoi perjantai-illassa!

TPS - KalPa 3-2 (0-1, 2-1, 1-0)

Turun Palloseura kohtasi perjantai-iltana Kuopion KalPan Gatorade Centerissä. Mustavalkoiset luistelivat joukkueiden kauden toiseen kohtaamiseen sarjakärjessä. Viikko sitten Olvi Areenalta Palloseura haki täyden pistepotin lukemin 0–1 ja kuluvan viikon ainoasta Liiga-ottelusta lähdettiin hakemaan uusintaa voitosta.

Ensimmäisessä erässä vierasjoukkue loi painetta Andrei Kareevin vartioiman maalin läheisyyteen. Paineen luomisesta teki helppoa viiden minuutin ylivoima, joka oli seuraus Ruben Rafkinin ulosajosta. Nuori puolustaja kuittasi korkeasta mailasta 5+20 minuutin rangaistuksen.

Ison rangaistuksen aikana Juuso Könönen vei vierasjoukkueen johtoon, kun pelikello näytti aikaa 12.28. Ylivoimamaalin seurauksena ensimmäiselle erätauolle lähdettiin 0–1-vierasjohdossa.

Toisessa erässä Juuso Pärssinen otti kamppailun omiin käsiinsä. Kukko Pärssinen tasoitti pelin ylivoimalla kahden ja puolen minuutin pelin jälkeen. Ylivoimamaalista ehti kulua tasan kaksi minuuttia, kunne Pärssinen oli tehtailemassa johtomaalia.

Numero 13 toimi toisessa maalissa arkkitehdin roolissa ja Eetu Liukas viimeistelijänä. Johtomaali syntyi alivoimalla Juhani Jasun istuessa rangaistusta estämisestä. Toiselle erätauolle ei lähdetty kuitenkaan johtoasemassa, sillä Miikka Pitkänen tasoitti kamppailun ajassa 28.09.

Kolmannessa erässä nähtiin yksi maali ja mustavalkoisen yleisön onneksi Iku Viitanen kuulutti maalintekijäksi Mikael Pyyhtiän. Osuman syötti kukapa muukaan, kuin Juuso Pärssinen. Pyyhtiän 3–2-osuma jäi illan viimeiseksi ja Gatorade Centerin perjantai-illassa Palloseura nappasi täyden pistepotin!