Seura nollasi KalPan

Yksi maali riitti Kuopion perjantai-illassa!

KalPa-TPS 0–1 (0–0, 0–0, 0–1)

Turun Palloseura kohtasi viikon ensimmäisessä Liiga-ottelussa Kuopion KalPan. Mustavalkoiset luistelivat perjantai-iltana Olvi Areenan jäälle sarjakärjessä. Kotijoukkue KalPa puolestaan lähti metsästämään jo viidettä peräkkäistä kotivoittoa.

Isojen pisteiden peli alkoi tasaväkisissä merkeissä ja sama jänne jatkui aina läpi koko ottelun. Kovaa kamppailua, eikä kumpikaan joukkue antanut tuumaakaan periksi. Molemmissa päissä maalivahdit esittivät huippuotteita, eikä täysosumilla herkuteltu.

Perjantai-illan kaksi ensimmäistä erää olivat erittäin tapahtumarikkaita, mutta maaleja Olvi Areenan yleisö ei päässyt todistamaan. Ensimmäinen erä oli kotijoukkueen, mutta toisessa erässä mustavalkoiset pakottivat jo ennen kamppailun puoliväliä kotijoukkueen käyttämään aikalisän.

Kamppailun kolmas erä ehti edetä aina puoliväliin saakka, kunnes illan ensimmäinen täysosuma näki Olvi Areenan valot. Jack Rodewald puttasi kiekon Eero Kilpeläisen vartioimaan maaliin Ville Lajusen nappisyötöstä.

Ottelun ensimmäiseen maaliin tarvittiin vain kahden miehen ylivoima. Pitkän pyörityksen päätteeksi Big Jack pysäytti kellot aikaan 49.34. Toiseksi syöttäjäksi täysosumaan kirjattiin paluun Palloseuran paitaan tehnyt Juuso Pärssinen.

Taisteleva TPS uhrautui viimeisenä lukkonaan Andrei Kareev. Kuopiolaiset eivät onnistuneet ohittamaan tulikuumaa venäläisvahtia ja yksi maali riitti Kuopion perjantai-illassa. Loppulukemat tulostaululla komeilivat summerin soidessa numeroin 0–1! Nollapeli oli Kareevin tämän kauden ensimmäinen!

Taistelu pisteistä jatkuu heti huomenna Oulussa, kun Kärpät isännöi mustavalkoisia.